Tekst popup

Allereerst wensen wij u alvast het allerbeste voor het komende jaar.
Ook wij gaan even genieten van de feestdagen.
Van maandag 24 december 2018 tot maandag 7 januari 2019 zijn wij gesloten.

Heeft u een vraag, maar heeft het niet direct spoed? Stuur dan een mail naar info@pvcvloernodig.nl of een Whatsapp naar 06-54354425. Dan nemen we na onze vakantie zo snel mogelijk contact op.

Heeft het wel haast? Neem dan contact op via het vaste telefoonnummer 010-2602900, dan wordt u doorverbonden. Mochten wij de telefoon niet op kunnen nemen, spreek dan de voicemail in, dan bellen wij u zo snel mogelijk terug.

PVCvloerNodig.nl logo
PVCvloerNodig.nl

Actieve filters:

Prijs
Kies uw prijs categorie:
Kleuren
Dikte
Kies een dikte:
Toepassing
Kies uw toepassing:
Soort groef
Kies een soort groef:
Lengte
Kies een lengte:
Breedte
Kies een breedte:

Actieve filters:

Prijs

Kies uw prijs categorie:

Kleuren

Dikte
Kies een dikte:
Toepassing
Kies uw toepassing:
Soort groef
Kies een soort groef:
Lengte
Kies een lengte:
Breedte
Kies een breedte:
Klik PVC vloer

Klik PVC vloer besteld u gemakkelijk en snel bij PVCVloerNodig.nl

Klik PVC vloer gemakkelijk en snel online bestellen voor de beste prijs? Keuze uit een ruime voorraad? Snelle levering in heel Nederland? PVCVloerNodig.nl is hét aangewezen adres waar u terecht kunt voor de beste klik PVC vloer. Wij maken het onze klant zo gemakkelijk mogelijk door ons aanbod vloeren online aan te bieden. Via de zoekscherm bovenaan de website kunt u zelf uw voorkeur invullen zoals:

  • Merk
  • Kleurnummer
  • Naam
  • Vloer
  • Artikel

Heeft u speciale wensen? Ook kunt u een offerte per mail opvragen. Indien wenselijk kunnen wij stalen opsturen zodat u deze thuis in alle rust kunt bekijken en vergelijken.

Voordelen van een klik PVC vloer

Een klik PVC vloer is erg geliefd en wordt op veel plekken toegepast. Zowel op kantoor als in woningen vindt u deze vloeren terug. De klik PVC vloer heeft een perfecte klik verbinding en is hierdoor eenvoudig te leggen. De planken kunnen in elkaar worden geklikt zonder dat er lijm gebruikt hoeft te worden. Naast het gemakkelijk leggen is deze vloer onderhoudsvriendelijk. PVC kan gemakkelijk schoon gemaakt worden en gaat jarenlang mee. Mede door deze voordelen is deze vloersoort erg populair. Ook interesse? Bekijk onze collectie online. 

Maak a.u.b. uw keuze:

PVCvloerNodig.nl logo
PVCvloerNodig.nl
Laat uw reactie achter