Tekst popup

PVCvloerNodig.nl logo
PVCvloerNodig.nl
Merk
Kies uw merk:
Prijs
Kies uw prijs categorie:
Kleuren
Dikte
Kies een dikte:
Toepassing
Kies uw toepassing:
Soort groef
Kies een soort groef:
Lengte
Kies een lengte:
Breedte
Kies een breedte:

Merk

Kies uw merk:

Prijs

Kies uw prijs categorie:

Kleuren

Dikte
Kies een dikte:
Toepassing
Kies uw toepassing:
Soort groef
Kies een soort groef:
Lengte
Kies een lengte:
Breedte
Kies een breedte:
Rotterdam

Klik PVC vloer online bestellen en leveren in Rotterdam

Klik PVC vloer voor uw woning of kantoor in Rotterdam? Graag gemakkelijk online de juiste vloer bestellen? Bekijk dan de ruime collectie klik PVC vloeren op de website van PVCVloerNodig.nl

Klik PVC is een moderne versie van het inmiddels bekende laminaat. De klik versie van de PVC vloer werkt namelijk vrijwel hetzelfde als het leggen van laminaat. Het voordeel van PVC is de slijtvastheid van de vloer. PVC gaat namelijk erg lang mee! We vertellen u graag meer over de voordelen en eigenschappen van deze vloeren

Wat is een klik PVC vloer?

Een PVC vloer bestaat uit meerdere lagen op elkaar gelijmde kunststof, eigenlijk polyvinylchloride. Welke als het ware worden bedrukt met een hoge kwaliteit print. Deze zijn voor het blote oog nauwelijks meer van echt te onderscheiden. Deze vloer bestaat in twee varianten: plak PVC en klik PVC ofwel click PVC.

Klik PVC is goed te vergelijken met laminaatvloeren. Ze worden immers bijna op dezelfde manier gelegd: door de planken op een ondervloer in elkaar te klikken. Deze vloer is dus makkelijk zelf te leggen.
PVC vloeren gaan wel langer mee dankzij het slijtvaste materiaal.
Mensen die in een huurhuis wonen kiezen vaker voor de klikvariant. Dit omdat deze vloer mee te verhuizen is indiend gewenst. Zo kunt u nu investeren in een mooie vloer die ook mee kan naar het volgende huis! Ook als dat een appartement is waar een geluiddempende vloer vereist is, is klik PVC een goede keuze. Bijkomende voordelen van deze vloer zijn:

  • Gaat lang mee
  • Eenvoudig te onderhouden
  • Geluiddempend
  • Vloerverwarming geschikt
  • Vochtbesteding
  • Eenvoudig te reinigen
  • Dikke PVC is ook geschikt voor zwaargebruik zoals kantoren en winkels

Bekijk onze PVC klikvloeren

Klik PVC vloer van top kwaliteit voor in Rotterdam

PVCVloerNodig.nl is een webshop waar u verschillende soorten vloeren kunt bekijken, vergelijken en bestellen. Vindt u het toch lastig om online een vloer te kiezen? Vraag dan de stalen aan van de vloeren die u wellicht wilt bestellen. U kunt rustig thuis op uw gemak de stalen bekijken, voelen en afstemmen op de rest van uw interieur.

Heeft u vragen of speciale wensen? Bel dan naar 010-260 29 00. Onze medewerkers staan u graag te woord en weten alles over de soorten vloeren die wij leveren.

Een klik PVC vloer van top kwaliteit vindt u bij PVCVloerNodig.nl in de buurt van Rotterdam. Wij werken samen met bekende merken waaronder:

Deze vloeren zijn allemaal bestand voor intensief gebruik. Ze hebben een hoge slijtweerstand en kunnen gemakkelijk gelegd worden. Deze functionele eigenschappen in combinatie met de uitstraling maken een klik PVC vloer populair. Wij leveren deze vloeren dan ook dagelijks in Rotterdam en de rest van Nederland.

Klik PVC vloer zelf leggen of laten doen in Rotterdam

Zoals gezegd kunt u een klik PVC vloer zelf eenvoudig leggen. Maar wanneer u zelf niet zo handig bent, of het leggen van de vloer gewoon liever uitbesteedt, kunt u dit ook laten doen door het team van PVCvloernodig.nl. Onze legservice wordt uitgevoerd door een team profesionals die met elk type PVC vloer kunnen werken. Wij leggen ook in Rotterdam.

Wilt u graag een klik PVC vloer bestellen? Deze laten bezorgen in Rotterdam, een andere plaats in Nederland of België? PVCVloerNodig.nl is hét adres!

PVCvloerNodig.nl logo
PVCvloerNodig.nl
klik-pvc-vloer-Rotterdam-PVCvloernodig.nl
Laat uw reactie achter