Tekst popup

Allereerst wensen wij u alvast het allerbeste voor het komende jaar.
Ook wij gaan even genieten van de feestdagen.
Van maandag 24 december 2018 tot maandag 7 januari 2019 zijn wij gesloten.

Heeft u een vraag, maar heeft het niet direct spoed? Stuur dan een mail naar info@pvcvloernodig.nl of een Whatsapp naar 06-54354425. Dan nemen we na onze vakantie zo snel mogelijk contact op.

Heeft het wel haast? Neem dan contact op via het vaste telefoonnummer 010-2602900, dan wordt u doorverbonden. Mochten wij de telefoon niet op kunnen nemen, spreek dan de voicemail in, dan bellen wij u zo snel mogelijk terug.

PVCvloerNodig.nl logo
PVCvloerNodig.nl
Merk
Kies uw merk:
Prijs
Kies uw prijs categorie:
Kleuren
Dikte
Kies een dikte:
Toepassing
Kies uw toepassing:
Soort groef
Kies een soort groef:
Lengte
Kies een lengte:
Breedte
Kies een breedte:

Merk

Kies uw merk:

Prijs

Kies uw prijs categorie:

Kleuren

Dikte
Kies een dikte:
Toepassing
Kies uw toepassing:
Soort groef
Kies een soort groef:
Lengte
Kies een lengte:
Breedte
Kies een breedte:
Tarkett

Plak PVC vloer kopen van het merk Tarkett? Kies voor kwaliteit en de beste prijs bij PVCVloerNodig.nl

Plak PVC vloer kopen van Tarkett of een ander merk? De grootste PVC collectie online vindt u bij PVCVloerNodig.nl. PVCVloerNodig.nl is een bekende en betrouwbare webshop waar u gemakkelijk en snel een geschikte PVC vloer kunt bestellen. Wij hebben verschillende merken in ons assortiment zoals:

  • mFlor
  • Ambiant
  • Vivafloors
  • Greenflor
  • Forbo

En nog veel meer. Deze vloeren verzekeren u van kwaliteit. Daarnaast bieden wij zeer scherpe prijzen. Dus wilt u een plak PVC vloer kopen van Tarkett of een van de andere merken? Dan moet u beslist bij ons zijn! Indien wenselijk kunnen wij ook passende ondervloeren leveren.

Plak PVC vloer van Tarkett

Indien u kiest voor een plak PVC vloer van Tarkett bent u verzekerd van het beste. Deze hoogwaardige PVC vloeren gaan jarenlang mee en zorgen ervoor dat iedereen zich thuis voelt. Door de keuze in kleuren, maten en structuren is er voor iedere wens een passende vloer te vinden. We zeggen ook wel eens; als u een plak PVC vloer gaat kopen van het merk Tarkett haalt u een kwalitatief hoogwaardige vloer in huis voor een passende prijs. 

Plak PVC vloer kopen van Tarkett 

Wilt u een plak PVC vloer kopen van Tarkett? PVCVloerNodig.nl levert dit uit voorraad. Deze vloeren zijn onderhoudsvrij, duurzaam, ijzersterk en muisstil. Kortom: alles wat een vloer moet bezitten. Het kan in vrijwel iedere ruimte van de woning of kantoor worden toegepast. Ook voor de natte ruimtes zoals de keuken en badkamer is deze geschikt. Meer informatie? Wij staan graag persoonlijk voor u klaar. U bent welkom in onze showroom, telefonisch of per mail.

PVCvloerNodig.nl logo
PVCvloerNodig.nl
Laat uw reactie achter