Tekst popup

Allereerst wensen wij u alvast het allerbeste voor het komende jaar.
Ook wij gaan even genieten van de feestdagen.
Van maandag 24 december 2018 tot maandag 7 januari 2019 zijn wij gesloten.

Heeft u een vraag, maar heeft het niet direct spoed? Stuur dan een mail naar info@pvcvloernodig.nl of een Whatsapp naar 06-54354425. Dan nemen we na onze vakantie zo snel mogelijk contact op.

Heeft het wel haast? Neem dan contact op via het vaste telefoonnummer 010-2602900, dan wordt u doorverbonden. Mochten wij de telefoon niet op kunnen nemen, spreek dan de voicemail in, dan bellen wij u zo snel mogelijk terug.

PVCvloerNodig.nl logo
PVCvloerNodig.nl
Merk
Kies uw merk:
Prijs
Kies uw prijs categorie:
Kleuren
Dikte
Kies een dikte:
Toepassing
Kies uw toepassing:
Soort groef
Kies een soort groef:
Lengte
Kies een lengte:
Breedte
Kies een breedte:

Merk

Kies uw merk:

Prijs

Kies uw prijs categorie:

Kleuren

Dikte
Kies een dikte:
Toepassing
Kies uw toepassing:
Soort groef
Kies een soort groef:
Lengte
Kies een lengte:
Breedte
Kies een breedte:
Krimpen aan de Lek

Plak PVC vloer verkrijgbaar bij dé vloerenspecialist van Krimpen aan de Lek en omgeving

Plak PVC vloer laten leveren in de buurt van Krimpen aan de Lek? Een vloer nodig die lang mee gaat, geluiddempend is en weinig tot geen onderhoud nodig heeft? PVCVloerNodig.nl is een webshop waar u terecht kunt voor kwalitatief hoogwaardige PVC vloeren. Wij bieden onze klanten de mogelijkheid onze producten gemakkelijk te bestellen en vervolgens te laten bezorgen in de buurt van Krimpen aan de Lek, Nederland en/of België. Bij de aankoop van producten heeft de consument de mogelijkheid de overeenkomst zonder opgave van redenen te ontbinden gedurende ten minste veertien dagen. Daarnaast kunt u vooraf eventueel stalen bestellen. Op deze wijze kunt u thuis de stalen vergelijken om de juiste vloer te kiezen. Dit allemaal zonder de deur uit te hoeven!

Plak PVC vloer soorten

Indien u een plak PVC vloer wilt bestellen kunt u bij ons kiezen uit verschillende soorten. Niet alleen op het gebied van merken, kleuren en maten maar ook uit stroken en/of tegels. De prijzen variëren van:

  • 0 tot 20
  • 20 tot 40
  • 40 tot 60
  • 60 en hoger

Welke plak PVC vloer u ook kiest, deze is te gebruiken in iedere ruimte in uw woning. Zelfs in de badkamer en op de trap! Naast woningen leveren wij deze vloeren voor kantoren in Krimpen aan de Lek en omgeving. Door de sterke slijtlaag gaan de vloeren jarenlang mee.

Plak PVC vloer van PVCVloerNodig.nl

PVCVloerNodig.nl is hét aangewezen adres indien u een nieuwe vloer wilt kopen en laten bezorgen in de buurt van Krimpen aan de Lek. Wij hebben jarenlange ervaring in deze branche en bieden een ruime keuze in kwalitatief hoogwaardige vloeren. Daarnaast kunt u bij ons veilig bestellen en zorgen wij voor een snelle levering. Meer over de garantie en retourneervoorwaarden kunt u vinden op onze website. Uiteraard kunt u ook telefonisch contact met ons opnemen. 

PVCvloerNodig.nl logo
PVCvloerNodig.nl
Laat uw reactie achter