Merk
Kies uw merk:
Prijs
Kies uw prijs categorie:
Kleuren
Dikte
Kies een dikte:
Toepassing
Kies uw toepassing:
Soort groef
Kies een soort groef:
Lengte
Kies een lengte:
Breedte
Kies een breedte:

Merk

Kies uw merk:

Prijs

Kies uw prijs categorie:

Kleuren

Dikte
Kies een dikte:
Toepassing
Kies uw toepassing:
Soort groef
Kies een soort groef:
Lengte
Kies een lengte:
Breedte
Kies een breedte:
Beautifloor

PVC vloer kopen van het merk Beautifloor?

PVC vloer kopen van het merk Beautifloor? Liever een ander merk of geen voorkeur? Voor een ruime collectie met verschillende merken PVC vloeren moet u bij de webshop van PVCVloerNodig.nl zijn. PVCVloerNodig.nl heeft niet alleen Beautifloor maar nog circa 10 andere topmerken. Van houtstructuren tot tegel look a likes, donkere plak vloeren en lichte klik PVC vloeren. Deze zijn verkrijgbaar in talloze varianten. Ook de grootte is variabel. Voor een speels effect kunt u ook grote en kleinere stroken met elkaar combineren. Meer informatie? Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk onze website. Ook bent u van harte welkom in onze showroom. Wij adviseren een afspraak te maken zodat we alle tijd voor u hebben.

PVC vloer kopen van Beautifloor

PVC vloeren worden al een tijdje niet meer uitsluitend bij bedrijven gelegd. Vandaag de dag kiezen steeds meer particulieren voor deze fijne vloersoort. Wilt u ook een PVC vloer kopen van Beautifloor? Wij leveren deze bij u thuis. De vloeren die wij leveren zijn gemaakt van een harde soort kunststof, leverbaar in allerlei kleuren:

  • Grijs
  • Beige
  • Donker bruin
  • Zwart
  • Antraciet

Naast Beautifloor leveren wij deze vloeren van diverse andere merken. Welk merk u ook kiest, wij staan volledig achter de kwaliteit.

PVC vloer kopen van Beautifloor niet te onderscheiden van echt hout

Een goede vloer is een essentieel onderdeel van iedere woning of kantoorruimte. Het moet niet alleen mooi zijn maar ook nog eens aan functionele eisen voldoen. Een PVC vloer kopen van Beautifloor? Deze prachtige vloeren zijn vrijwel niet te onderscheiden van echt hout. Daarnaast zijn ze goed te onderhouden, waterbestendig, sterk en duurzaam. Kortom: dé perfecte vloer van nu!

PVCvloerNodig.nl logo
PVCvloerNodig.nl
Beautifloor PVC vloer kopen bij PVCvloerNodig.nl
Laat uw reactie achter