Tekst popup

Onze winkel in Vlaardingen bezoeken?

Op dit moment werken wij met bezoek op afspraak, maak via de onderstaande link een afpsraak.

Een afspraak maken voor een bezoek.

PVCvloerNodig.nl logo
PVCvloerNodig.nl
Merk
Kies uw merk:
Prijs
Kies uw prijs categorie:
Kleuren
Dikte
Kies een dikte:
Toepassing
Kies uw toepassing:
Soort groef
Kies een soort groef:
Lengte
Kies een lengte:
Breedte
Kies een breedte:

Merk

Kies uw merk:

Prijs

Kies uw prijs categorie:

Kleuren

Dikte
Kies een dikte:
Toepassing
Kies uw toepassing:
Soort groef
Kies een soort groef:
Lengte
Kies een lengte:
Breedte
Kies een breedte:
Gelasta

PVC vloer kopen van het merk Gelasta?

PVC vloer kopen van het merk Gelasta? Liever een ander merk of geen voorkeur? Voor een ruime collectie met verschillende merken PVC vloeren moet u bij de webshop van PVCVloerNodig.nl zijn. PVCVloerNodig.nl heeft niet alleen Gelasta maar nog circa 10 andere topmerken. Van houtstructuren tot tegel look a likes, donkere plak vloeren en lichte klik PVC vloeren. Deze zijn verkrijgbaar in talloze varianten. Ook de grootte is variabel. Voor een speels effect kunt u ook grote en kleinere stroken met elkaar combineren. Meer informatie? Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk onze website. Ook bent u van harte welkom in onze showroom. Wij adviseren een afspraak te maken zodat we alle tijd voor u hebben.

PVC vloer kopen van Gelasta

PVC vloeren worden al een tijdje niet meer uitsluitend bij bedrijven gelegd. Vandaag de dag kiezen steeds meer particulieren voor deze fijne vloersoort. Wilt u ook een PVC vloer kopen van Gelasta? Wij leveren deze bij u thuis. De vloeren die wij leveren zijn gemaakt van een harde soort kunststof, leverbaar in allerlei kleuren:

  • Grijs
  • Beige
  • Donker bruin
  • Zwart
  • Antraciet

Naast Gelasta leveren wij deze vloeren van diverse andere merken. Welk merk u ook kiest, wij staan volledig achter de kwaliteit.

PVC vloer kopen van Gelasta niet te onderscheiden van echt hout

Een goede vloer is een essentieel onderdeel van iedere woning of kantoorruimte. Het moet niet alleen mooi zijn maar ook nog eens aan functionele eisen voldoen. Een PVC vloer kopen van Gelasta? Deze prachtige vloeren zijn vrijwel niet te onderscheiden van echt hout. Daarnaast zijn ze goed te onderhouden, waterbestendig, sterk en duurzaam. Kortom: dé perfecte vloer van nu!

PVCvloerNodig.nl logo
PVCvloerNodig.nl
Gelasta PVC vloer kopen
Laat uw reactie achter