Merk
Kies uw merk:
Prijs
Kies uw prijs categorie:
Kleuren
Dikte
Kies een dikte:
Toepassing
Kies uw toepassing:
Soort groef
Kies een soort groef:
Lengte
Kies een lengte:
Breedte
Kies een breedte:

Merk

Kies uw merk:

Prijs

Kies uw prijs categorie:

Kleuren

Dikte
Kies een dikte:
Toepassing
Kies uw toepassing:
Soort groef
Kies een soort groef:
Lengte
Kies een lengte:
Breedte
Kies een breedte:

Klantenservice

Bestellen

PVCvloerNodig.nl logo
PVCvloerNodig.nl

Hoe kan ik bij PVCVloerNodig.nl bestellen

U kunt bij PVCVloerNodig.nl bestellen via onze webshop of per email door middel van een offerte. 

PVCvloerNodig.nl logo
PVCvloerNodig.nl

Veilig bestellen

Wij garanderen dat je op onze websites veilig kunt winkelen. Door onderstaande handelingen zijn je persoonlijke gegevens en orders bij ons in goede handen.

SSL beveiliging

Pagina's met belangrijke en vertrouwelijke informatie worden met gecertificeerde SSL verbindingen (het Secure Socket Layer - Protocol) tot stand gebracht. Het protocol maakt gebruik van een beveiligde verbinding tussen de browser en een secure internet server. Daarnaast wordt het bericht gecodeerd waardoor de gegevens voor derden niet zichtbaar zijn. Door het gebruik van het SSL - protocol wordt het risico dat gegevens worden onderschept wanneer ze over het internet worden verstuurd drastisch verminderd.

PVCvloerNodig.nl logo
PVCvloerNodig.nl

Opzoek naar PVC Vloer

Als u op zoek bent naar een specifiek artikel op PVCVloerNodig.nl kunt u in het zoek scherm bovenin bijvoorbeeld invullen: het artikel, de naam van het pvc, het merk of een kleurnummer. Daarna drukt u op “zoeken”. De best passende resultaten worden dan getoond.

PVCvloerNodig.nl logo
PVCvloerNodig.nl

Plinten bestellen

Het is bij PVCVloerNodig.nl ook mogelijk om direct een bijpassende plint mee te bestellen. Deze optie kan worden aangevinkt op de productpagina. De plinten gemakkelijk zelf opmeten gaat als volgt , meet alle wanden waar een plint komt, tel dit bij elkaar op en doe daar 2,80 m extra bij als snij verlies. Vul het aantal strekkende meter in bij de "aantal meter"

PVCvloerNodig.nl logo
PVCvloerNodig.nl

Bestelling wijzigen

Om een bestelling te wijzigen kunt u het beste zo snel mogelijk na het plaatsen van de bestelling per e-mail of telefonisch contact met ons opnemen. Als uw bestelling nog niet is verzonden is het mogelijk producten nog te wijzigen of extra producten toe te voegen aan uw bestelling. Er gelden dan niet opnieuw verzendkosten. Indien u al betaald heeft kunt u de gewijzigde of extra producten aanvullend overmaken. Mocht de gewijzigde bestelling goedkoper uitvallen dan zullen wij uiteraard het teveel overgemaakte bedrag zo spoedig mogelijk terugstorten.

PVCvloerNodig.nl logo
PVCvloerNodig.nl

Bestelling annuleren

Het is mogelijk dat u een bestelling plaatst en dat u voor levering besluit dat u bij nader inzien de order wilt annuleren. U kunt uw annulering schriftelijk kenbaar maken, via e-mail waarin u uw naam, ordernummer vermeldt. U ontvangt dan binnen 48 uur een bevestiging per e-mail dat uw verzoek in behandeling is genomen.

Er zijn geen kosten verbonden aan het annuleren van een bestelling zolang deze niet door ons is verwerkt. Neem zo snel mogelijk contact met ons op per e-mail of telefoon.

PVCvloerNodig.nl logo
PVCvloerNodig.nl

Wat is de minimale bestelhoeveelheid?

PVCVloerNodig.nl werkt met een minimaal bestelhoeveelheid van één pak. Bij bestellingen onder de € 450,- zullen er verzendkosten in rekening gebracht worden. 

 

PVCvloerNodig.nl logo
PVCvloerNodig.nl

Levertijd

De levertijd van de vloeren wordt vermeld op de detailpagina van het product. Normaal gesproken kloppen deze levertijden. Daar wij met de voorraden van de groothandels werken kan het voorkomen dat de levertijd iets langer is dan aangegeven. Wij nemen dan contact met u op om te overleggen.

 

 

PVCvloerNodig.nl logo
PVCvloerNodig.nl

Betaalmogelijkheden

PVCvloerNodig.nl logo
PVCvloerNodig.nl

Betaalmogelijkheden bij PVCVloerNodig.nl

Bij PVCVloerNodig.nl kunt u met IDEAL, SEPA overboeking, Klarna, IN3 Gespreid betalen of Bankcontact betalen ( België )

 • IDEAL-  Betalen via IDEAL is 100% veilig en ook snel betalen. Het is gebaseerd op internetbankieren en lijkt precies op pinnen. Je rekent af in de beveiligde betaal omgeving van uw eigen bank. Dit kan zijn: ABN Amro, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Fortis bank, Rabobank, SNS bank en Triodos bank.  

      

 • Aanbetaling- Bij TapijtNodig.nl heeft u de mogelijkheid om 30% van het totaal bedrag vooruit te betalen via Ideal en de resterende 70% contant of  per bank bij aflevering van het tapijt. Dit is echter alleen mogelijk als de stoffering wordt uitgevoerd door de stoffeerders van TapijNodig.nl

 

 • Klarna Achteraf betalen- 'Achteraf betalen' geeft u de mogelijkheid om binnen 14 dagen te betalen. Zodra de bestelling verzonden is ontvangt u de factuur via Klarna. De daadwerkelijke betaling regelt de klant zelf met Klarna.

 • IN3 gespreid betalen- Komt een grote uitgave niet goed uit maar wil je geen schulden of extra kosten? Dan kies je voor in3. De enige gespreid betaalmethode zonder rente of lening en BKR registratie. Je betaalt gespreid in drie termijnen binnen 60 dagen. 

 • SEPA Overboeking- Betalen via overboeking is een vertrouwde en veilige manier voor consumenten om online aankopen te betalen. Via internetbankieren kan het bedrag heel simpel overgeboekt worden. SEPA-overboekingen worden ondersteund in 34 landen.

 • Bankcontact (België)- Bancontact verwerkt zo'n 150.000 online betaaltransacties per dag en is daarmee de meest gebruikte betaalmethode van België.

 

Veilig betalen

Bij TapijtNodig.nl kunt u veilig winkelen en betalen. Comfortabel, snel en gemakkelijk, nooit een wachtrij en geen beperkte openingstijden. We werken met een gerenommeerde partij voor betalen (Paymentprovider) dus veilig winkelen en betalen bij TapijtNodig.nl!

        

PVCvloerNodig.nl logo
PVCvloerNodig.nl

Betalen met IDEAL

 • IDEAL-  Betalen via IDEAL is 100% veilig, snel en GRATIS. Het is gebaseerd op internetbankieren en lijkt precies op pinnen. Je rekent af in de beveiligde betaal omgeving van uw eigen bank. Dit kan zijn met bijvoorbeeld: ABN Amro, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, en Triodos bank.  

           

PVCvloerNodig.nl logo
PVCvloerNodig.nl

Betalen per Overboeking

 • Per Overboeking-  Betalen per overboeking is mogelijk via onze Paymentprovider Mollie.
PVCvloerNodig.nl logo
PVCvloerNodig.nl

Betalen met Bankcontact

 • Bankcontact- Belgische klanten die bankieren bij de banken: Dexia, Fortis, ING, FINTRO, KBC, CBC, AXA bank en VDK Spaarbank kunnen via Bancontact eenvoudig online betalingen verrichten. Met Bancontact kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankoop bij ons afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van Bancontact, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden of speciale software moet installeren. 

PVCvloerNodig.nl logo
PVCvloerNodig.nl

Betaling mislukt

Is je betaling niet gelukt, dan kan je het beter op een later tijdstip nogmaals proberen. Je kunt natuurlijk ook gewoon je bestelling opnieuw plaatsen. Lukt het dan nog niet, neem dan contact met ons op.

PVCvloerNodig.nl logo
PVCvloerNodig.nl

Kan ik ook pinnen bij PVCVloerNodig.nl

Ja, het is in onze winkel mogelijk om te pinnen. Tevens hebben onze bezorgers/stoffeerders een mobiel pinapparaat. 

PVCvloerNodig.nl logo
PVCvloerNodig.nl

Aanbetaling

Bij PVCVloerNodig.nl heeft u de mogelijkheid om 30% van het totaal bedrag vooruit te betalen via IDEAL en de resterende 70% contant of per pin te voldoen bij aflevering van het PVC.

Deze optie is alleen mogelijk als wij bij u komen om het PVC te leggen. 

PVCvloerNodig.nl logo
PVCvloerNodig.nl

Veilig betalen

Bij PVCVloerNodig.nl kunt u veilig winkelen en betalen. Comfortabel, snel en gemakkelijk, nooit een wachtrij en geen beperkte openingstijden. We werken met een gerenommeerde partij voor betalen (Paymentprovider) dus veilig winkelen en betalen bij PVCVloerNodig.nl !

Hieronder vindt u de mogelijkheden om ons te bereiken. Wanneer u vragen of opmerkingen heeft, dan staan wij graag voor u klaar. U kunt ons altijd bereiken per e-mail en tijdens openingstijden zijn we telefonisch bereikbaar. Bovendien zijn we actief op sociale media en u kunt via onze nieuwspagina de laatste nieuwtjes en aanbiedingen vinden. 

Heeft u geen tijd om te bellen dan kunt u van 9.00 tot 18.00 uw vragen stellen via onze Whatsapp.

PVCvloerNodig.nl logo
PVCvloerNodig.nl

Zijn alle prijzen inclusief BTW?

Ja, alle prijzen in onze webshop zijn inclusief 21% BTW.

PVCvloerNodig.nl logo
PVCvloerNodig.nl

Garantie

PVCvloerNodig.nl logo
PVCvloerNodig.nl

Wat voor garantie heb ik?

De duur van de fabrieks garantie is afhankelijk van het product en wordt vermeld op de productdetail pagina bij overige info. Daarnaast geldt uiteraard de wettelijk verplichte garantie wat wil zeggen dat een product datgene moet doen wat men er in alle redelijkheid van mag verwachten.

Wanneer producten onoordeelkundig verwerkt worden en/of de (verwerkings)voorschriften van de fabrikant worden niet opgevolgd dan vervalt de garantie.

PVCvloerNodig.nl logo
PVCvloerNodig.nl

Wettelijke garantie

Volgens de wet heeft u als consument het recht op een product van een goede kwaliteit. Als het product wat u gekocht heeft niet goed is (in vaktaal: het product is ondeugdelijk), dan mag u van de verkoper verlangen dat hij het product gratis repareert of u een nieuw product geeft.

PVCvloerNodig.nl logo
PVCvloerNodig.nl

Fabrieks garantie

Al onze fabrikanten bieden jarenlange garanties bij correcte verwerking, correct gebruik en correct onderhoud.  De garanties verschillen per product en kunnen oplopen tot 25 jaar! Als u handelt naar de voorschriften van de fabrikant kunt u jarenlang plezier beleven aan uw vloer en heeft u recht op de fabrieksgarantie. .  

PVCvloerNodig.nl logo
PVCvloerNodig.nl

Garantie op stoffering

Naast de garantie vanuit het merk ontvangt u van ons een extra garantie van één jaar op stoffering.

PVCvloerNodig.nl logo
PVCvloerNodig.nl

Hoe lang mag het oplossen van een klacht duren?

Hiervoor staat niet echt een vaste termijn. In het algemeen geldt: een redelijke termijn. In het algemeen kun je rekenen op de oorspronkelijke levertijd als de leverancier nodig is voor het verhelpen van de klacht. Er zijn geen vaste regels voor hoe vaak een ondernemer mag repareren.

PVCvloerNodig.nl logo
PVCvloerNodig.nl

Bezorging of ophalen

Waar bezorgen jullie in Nederland?

U kunt uw bestelling laten bezorgen door heel Nederland. Woon je op de Waddeneilanden? Wij leveren tot aan de eiland vervoerder. In overleg kunnen wij transport verder transport organiseren. 

PVCvloerNodig.nl logo
PVCvloerNodig.nl

Wat zijn de bezorgkosten?

In onze webshop worden je bezorgkosten exact aangegeven. Voor het verzendklaar maken, controleren en afleveren van je bestelling betaal je bezorgkosten, deze kosten zijn afhankelijk van het gewicht, de afmeting en de manier van leveren. 

Gratis verzeding vanaf € 450,-

Bij bestellingen onder de € 450,- rekenen wij een tarief van € 40,-

PVCvloerNodig.nl logo
PVCvloerNodig.nl

Waar wordt mijn bestelling afgeleverd?

Uw bestelling wordt netjes verpakt tot de voordeur afgeleverd. Indien er obstakels of bijvoorbeeld te nauwe gangen zijn, wordt het product tot aan het obstakel gebracht. 

PVCvloerNodig.nl logo
PVCvloerNodig.nl

Pakketdienst

Voor bestelling met een klein formaat werken wij met PostNL voor het versturen van onze pakketten. De kosten voor het versturen van deze pakketten bedraagt € 7,50

U ontvangt een track en tracé om uw bestelling te volgen.

PVCvloerNodig.nl logo
PVCvloerNodig.nl

Stalen

Waarom PVC stalen aanvragen

U kunt rustig thuis op u gemak thuis de staal bekijken, voelen en afstemmen op de rest van u interieur.
De kleuren van de afbeeldingen van het tapijt kunnen soms afwijken van de werkelijke kleur van het PVC

PVCvloerNodig.nl logo
PVCvloerNodig.nl

Hoeveel stalen kan ik aanvragen

PVCVloerNodig.nl stuurt kosteloos drie gratis tapijt stalen op, deze stalen worden per post verzonden. 
Dit is met uitzondering van het PVC dat niet beschikt over het tabblad “staal bestellen”.

PVCvloerNodig.nl logo
PVCvloerNodig.nl

Is stalen aanvragen noodzakelijk

De kleuren van de afbeelding kunnen in werkelijkheid afwijken van stalen.
Deze afwijking proberen wij zo gering mogelijk te houden door goede foto's op onze website te plaatsen, houdt er echter wel rekening mee.

PVCvloerNodig.nl logo
PVCvloerNodig.nl

Webshop Keurmerk

PVCvloerNodig.nl logo
PVCvloerNodig.nl

Webshop keurmerk

PVCVloerNodig.nl staat voor tevreden klanten. Mocht u toch een slechte ervaring hebben met onze service of een product dan horen wij dit graag. Dit kunt u doen door te mailen naar info@pvcvloernodig.nl. Leg in uw mail duidelijk uit waar uw klacht over gaat, eventueel voorzien van foto's en een ordernummer. U ontvangt binnen 7 werkdagen uitsluitsel over uw klacht. Onze medewerkers van de afdeling klant contact zullen de klacht bekijken en proberen naar ieders tevredenheid de klacht op te lossen.

Veilig en betrouwbaar met het Webshop Keurmerk

PVCVloerNodig.nl is aangesloten bij Stichting Webshop Keurmerk

De Stichting Webshop Keurmerk is sinds 2001 dé brancheorganisatie en het Thuiswinkel Keurmerk van thuis winkels die hun producten en diensten voornamelijk via internet aanbieden. Met meer dan 2900 aangesloten webwinkels is de Stichting het grootste erkende Keurmerk van Nederland. De bij het Nederlandse Webshop Keurmerk aangesloten winkels staan onder onafhankelijk toezicht van de Stichting. De

Indien u winkelt bij een aangesloten webwinkel weet u als consument dat:

 • U veilig kunt betalen
 • U zeker weet bij welk bedrijf u winkelt
 • Uw privacy gewaarborgd is
 • Er sprake is van een onafhankelijke geschillen bemiddeling
 • De Keurmerk-code door een winkel moet worden nageleefd

Met andere woorden, dat u veilig en betrouwbaar kunt winkelen op internet.

 

PVCvloerNodig.nl logo
PVCvloerNodig.nl

Beoordelingen Klanten

Hoge beoordelingen door onze klanten!

PVCVloerNodig.nl wordt door zijn klanten als zeer goed en betrouwbaar beoordeeld bij de onafhankelijke review site Feedbackcompany.nl . Wij zullen er naar streven voor in de toekomst deze klanttevredenheid vast te houden.

PVCvloerNodig.nl logo
PVCvloerNodig.nl

Klachten

Klachten? Laat het ons weten

Het is natuurlijk vervelend als u een klacht heeft over de dienstverlening zoals u die ervaren heeft. Toch vragen wij u vriendelijk om uw klacht via de e-mail aan de afdeling klantcontact door te geven. Dit kan per e-mail, reguliere post en/of telefonisch. Onze medewerkers van de afdeling klantcontact zullen de klacht bekijken en proberen naar ieders tevredenheid de klacht op te lossen.

Na ontvangst van uw klacht ontvangt u van ons een bevestiging. Wij zullen uw klacht binnen 14 dagen na ontvangst beantwoorden, mocht het meer tijd nodig hebben, dan zullen wij u hiervan op de hoogte stellen. 

 

PVCvloerNodig.nl logo
PVCvloerNodig.nl

Niet eens met uw klachtafhandeling? Wat nu?

U kunt altijd contact op nemen met de afdeling bemiddeling van Stichting Webshop Keurmerk waar PVCVloerNodig.nl bij is aangesloten. Mocht de bemiddelingspoging om enige reden niet tot een bevredigende oplossing leiden, dan bestaat de mogelijkheid om uw geschil voor te leggen aan de Geschillencommissie (SGC).

PVCvloerNodig.nl logo
PVCvloerNodig.nl

Stofferen & Retourneren

Kan ik overgebleven pakken retourneren?

Bij de aankoop van producten heeft de consument de mogelijkheid de overeenkomst zonder opgave van redenen te ontbinden gedurende ten minste veertien dagen. De termijn gaat in op de dag na ontvangst van het product door of namens de consument.

De eventuele retour kosten voor het retour brengen van de producten zullen wij niet vergoeden en zijn voor eigen rekening.
 

PVCvloerNodig.nl logo
PVCvloerNodig.nl

Wanneer kan ik mijn aankoopbedrag terug verwachten?

PVCVloerNodig.nl betaalt u dan binnen veertien dagen het volledige aankoopbedrag terug inclusief verzendkosten, zodra we het PVC hebben ontvangen.

PVCVloerNodig.nl vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten door de ondernemer in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen veertien dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt, Mits de retouren redelijkerwijs mogelijk onbeschadigd en in een zo oorspronkelijk mogelijke staat verkeren. Tenzij de ondernemer aanbiedt het product zelf af te halen, mag hij wachten met terugbetalen tot hij het product heeft ontvangen of tot de consument aantoont dat hij het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. De ondernemer gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument.

PVCvloerNodig.nl logo
PVCvloerNodig.nl

Retour informatie

Bij de aankoop van producten heeft de consument de mogelijkheid de overeenkomst zonder opgave van redenen te ontbinden gedurende ten minste veertien dagen. De termijn gaat in op de dag na ontvangst van het product door of namens de consument.

PVCVloerNodig.nl betaalt u dan binnen veertien dagen het volledige aankoopbedrag terug inclusief verzendkosten, zodra we het prodcut hebben ontvangen.

PVCVloerNodig.nl vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten door de ondernemer in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen veertien dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt. Tenzij de ondernemer aanbiedt het product zelf af te halen, mag hij wachten met terugbetalen tot hij het product heeft ontvangen of tot de consument aantoont dat hij het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. De ondernemer gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument.

Op maat gemaakte producten kunnen niet geretourneerd worden.

PVCvloerNodig.nl logo
PVCvloerNodig.nl

Herroepingsrecht

De consument kan een overeenkomst met betrekking tot de aankoop van een product gedurende een bedenktijd van minimaal 14 dagen zonder opgave van redenen ontbinden. De ondernemer mag de consument vragen naar de reden van herroeping, maar deze niet tot opgave van zijn reden(en) verplichten.

De in hierboven genoemde bedenktijd gaat in op de dag nadat de consument, of een vooraf door de consument aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het product heeft ontvangen, of:

als de consument in eenzelfde bestelling meerdere producten heeft besteld: de dag waarop de consument, of een door hem aangewezen derde, het laatste product heeft ontvangen. De ondernemer mag, mits hij de consument hier voorafgaand aan het bestelproces op duidelijke wijze over heeft geïnformeerd, een bestelling van meerdere producten met een verschillende levertijd weigeren.

als de levering van een product bestaat uit verschillende zendingen of onderdelen: de dag waarop de consument, of een door hem aangewezen derde, de laatste zending of het laatste onderdeel heeft ontvangen;

bij overeenkomsten voor regelmatige levering van producten gedurende een bepaalde periode: de dag waarop de consument, of een door hem aangewezen derde, het eerste product heeft ontvangen

PVCvloerNodig.nl logo
PVCvloerNodig.nl