Tekst popup

PVCvloerNodig.nl logo
PVCvloerNodig.nl
Merk
Kies uw merk:
Prijs
Kies uw prijs categorie:
Kleuren
Dikte
Kies een dikte:
Toepassing
Kies uw toepassing:
Soort groef
Kies een soort groef:
Lengte
Kies een lengte:
Breedte
Kies een breedte:

Merk

Kies uw merk:

Prijs

Kies uw prijs categorie:

Kleuren

Dikte
Kies een dikte:
Toepassing
Kies uw toepassing:
Soort groef
Kies een soort groef:
Lengte
Kies een lengte:
Breedte
Kies een breedte:
Merken tekst

Prachtig assortiment vol bekende merken

De grootste PVC collectie vindt u online bij PVCVloerNodig. Gemakkelijk online het PVC bekijken en bestellen in een veilig en vertrouwde webwinkel met een Webshop Keurmerk!

Met merken als mFLOR, Ambiant, Bodiax, Vivafloors, Quick-Step, Belakos, Greenflor, Beautifloor, Gelasta, Gerflor, Tarkett en Forbo in ons prachtige assortiment.

Scherpe prijzen op PVC Vloeren én ondervloeren!

Op deze top merken geven wij scherpe prijzen, overigens niet alleen op het PVC maar ook op de hoogwaardige ondervloeren! 

Bij PVCVloerNodig.nl staat kwaliteit hoog in het vaandel, wij verzorgen een compleet pakket in levering, stoffering en nazorg van uw aankoop!

 

Mede dankzij Ambiant zijn de PVC vloeren in Nederland een opkomende en stijgende trend. Ambiant maakte 10 jaar geleden de PVC vloeren toegankelijk en betaalbaar voor de gemiddelde huishoudens in Nederland. Dankzij een ruime keuze in designs kan iedereen een Ambiant PVC vloer vinden, passend bij zijn of haar interieur. Wat de toegankelijkkheid van deze onderhoudsvrije en duurzame vloer bevordert. Amibant PVC vloeren staan bekend om de brede prijsklasse waarin zij te verkrijgen zijn en het gemak waarmee zij schoon te houden zijn. 

Vivafloors, het Gelderse PVCvloeren merk, staat bekend om het leveren van PVCvloeren voor het leven. Dit dankzij de lange levensduur van PVCvloeren gecombineerd met de verfrissende, op de klant afgestemde designs. Doordat Vivafloors in gesprek gaat met haar klanten kan zij haar collectie aan de wens van de klant aanpassen. Het design dat wordt aangepast aan de wensen van klanten samengevoegd met het hoogwaardige niveau van kwaliteit vormt het merk Vivafloors. U voelt u heerlijk thuis met een passende vloer, terwijl u zich geen zorgen hoeft te maken over vlekken of onderhoud. 

Het merk Green-Flor staat voor uiterst groene en verantwoorde vloeren. De roots van dit PVCvloeren merk komt uit Taiwan waar het ook een vleugje high-tech meekreeg. Met de koop van een PVC vloer van Green-Flor koopt u een vloer die levenslang meegaat. De kwaliteit is namelijk uiterst hoog en de vloer is volkomen duurzaam geproduceerd. Zo voldoen de vloeren aan EN 14041 normen, zijn de vloeren 100% recyclebaar en hebben alle producten van Greenflor de labels ISO 14001 en ISO 9001. Met een Green-Flor vloer koopt u niet alleen een unieke en mooi uitziende vloer, u koopt ook een stukje sustainability.

 

Quick Step PVC vloeren staan voor gebruiksvriendelijke vloeren, ook tegen intensief gebruik zijn de Quickstep PVC vloeren bestand. Tegelijkertijd zorgen Quick Step PVC vloeren voor een fijne akoestiek én daarbij komt dat u de Quick Step vloeren zelf eenvoudig plaatst. Quick Step zelf stelt dat zij altijd op zoek zijn naar perfectie, perfectie in design maar ook in kwaliteit en productie. Al vanaf 1960 worden de perfecte vloeren geproduceert door UNILIN, de producent van Quick Step. Sinds 2013 is het ook mogelijk Vinyl te kopen van deze oorspronkelijke laminaat producent. Doordat de natuur als inspiratie wordt gebruikt voor deze nagenoeg perfecte vloeren zijn ze nauwelijks te onderscheiden van de echte houten vloeren.

 

mFLOR is specialist en marktleider als het om PVC designvloeren gaat. Door de unieke, natuurechte dessins en innovatieve, eigen productiemethode zijn de PVC vloeren vrijwel niet van echt hout of natuursteen te onderscheiden.

Bij de productie van de Authentic collecties maakt mFLOR gebruik van de speciale methode ‘In Register Embossing’. Dit wordt ook wel Natural Touch genoemd. Hierbij volgt de oppervlaktestructuur het dessin, waardoor de PVC vloeren er precies uitzien én aanvoelen als het natuurlijke houtproduct.

Bij mFLOR hechten ze veel waarde aan natuurgetrouwe dessins. In de natuur is geen boom hetzelfde en elke steensoort is uniek. Om die reden maakt mFLOR bij het produceren van de vloeren gebruik van de allernieuwste printtechnieken, waardoor geen enkele strook of tegel er hetzelfde uit ziet. Dat is erg belangrijk voor mFLOR.

 

 

Deze pvc-vloeren van Belakos zijn niet alleen waterbestendig, vuilafstotend en slijtvast, maar ook zeer duurzaam. De unieke houtdessins zijn in superscherpe prints op de planken aangebracht en geven de vloer de uitstraling van een echt natuurproduct. Naast gemakkelijk schoon te houden is pvc ook nog eens geluidsabsorberend. Dus geen last van klikkende hakken, maar een prettig zacht geluid als er overheen gelopen wordt. De Belakos pvc-vloeren staan bekend om hun hoogwaardige, duurzame kwaliteit en fraaie uitstraling. Om deze uitstraling te behouden is het raadzaam dat u uw vloer op de juiste wijze behandelt. Voor het beste resultaat adviseert Belakos de producten van Dr. Schutz. Lees hieronder hoé en met wélke middelen u uw Belakos-vloer in topconditie houdt.

 

Zoals de naam al doet vermoeden, staat Beautifloor voor mooie vloeren die passen in elke woonstijl. Op dit moment bestaat de Beautifloor-collectie uit lamelparket, klik vinyl, PVC Design, en laminaatvloeren, aangevuld met goede entreematten, zodat u uw vloer beter kunt beschermen tegen het inlopen van vuil. De Beautifloor PVC Design vloeren zijn dankzij een combinatie van trendsettende, fotorealistische dessins, voelbare oppervlaktestructuren en royale afmetingen van de stroken toonaangevend binnen dit vloerensegment. Met de vele decoratieve verwerkingsmogelijkheden bieden de Beautifloor PVC Design vloeren volop ruimte voor creativiteit. Ook zijn de vloeren uitermate geschikt voor toepassing op vloerverwarming- en vloerkoeling systemen.

 

PVC-vloeren zijn onderhoudsvrij, duurzaam, ijzersterk en muisstil, maar leveren ook veel flexibiliteit op. Een PVC-vloer is bijvoorbeeld uitermate geschikt voor een combinatie met vloerverwarming. PVC is bovendien een geschikte vloer voor bijna elke ruimte in een woning. Zeker een PVC-vloer van Gelasta! Onze ontwerpers spelen met stijlvolle, vernieuwende en creatieve motieven voortdurend in op de laatste trends. De beste Aziatische producenten leveren vervolgens de hoogwaardige kwaliteit die past bij onze ontwerpen. Dankzij een uitgekiend netwerk is de omloopsnelheid bijzonder hoog. Kortom: Lang wachten op uw bestelling is er niet bij. Gelasta levert snel!

 

Lifestyle-interior heeft een groeiende vraag ontdekt naar de mogelijkheid om online goed onderling te combineren producten op het gebied van woninginrichting te bekijken. Zo is lifestyle-interior ontstaan en momenteel zijn onze producten te vinden bij meer dan 200 dealers verspreid over heel Nederland. De lifestyle-interior collectie bestaat uit stijlvolle en sfeervolle gordijnstoffen, binnenzonwering en comfortabele vloeren van goede kwaliteit en onderling goed te combineren. Onze diverse producten zijn in iedere interieurstijl toepasbaar. Een van onze mooie PVC vloeren in een modern interieur, of een elegante transparant als gordijn in een romantisch interieur. Eenvoudig combineren is wat wij met onze collectie mogelijk maken.

 

Tarkett doet er alles aan om de ultieme klantervaring te bieden, door het ontwerpen van vloeren en sportvloeroplossingen voor het welzijn van mensen en met respect voor het milieu. Wij bieden oplossingen voor een breed scala aan segmenten met een groot aantal producten. We streven naar het leveren van topkwaliteit en behalen onze waarde via innovatie en duurzame manieren.

 

De Bodiax designvloeren maken iedere ruimte tot een zeer smaakvol interieur. Bodiax biedt u een schitterende collectie PVC vloeren.
Elke vloer biedt u een hoogwaardige kwaliteit en een uniek decor met voelbare structuren en een minimale patroonherhaling.
Bodiax vloeren geven elke ruimte een bijzonder karakter!

 

James wil voorop blijven lopen met kennis over binnenmilieu, hygiëne, onderhoud en vlekverwijdering van tapijt, karpet en meubelstoffen. Door voortdurend innoverend bezig te zijn, verbeteren we de service en diensten naar onze klanten toe. James test alle adviezen en oplossingen in het eigen laboratorium. Indien we een vraag krijgen, waarop we het antwoord niet direct weten, dan hoort u dit ook van ons. We zullen dan eerst een test uitvoeren en vervolgens de oplossing terugkoppelen. Onze geschoolde en gecertificeerde medewerkers staan persoonlijk voor u klaar. Zowel de fabrikant, de woninginrichter als de consument kan bij James terecht met vragen op het gebied van onderhoud en vlekverwijdering van tapijt, karpet of meubelstoffen. Door middel van goede producten en goede methoden, kunnen veel vlekken en andere onderhoudsproblemen worden opgelost. Eenieder die ons benadert, wordt van een oplossing voorzien.

 

PVCvloerNodig.nl logo
PVCvloerNodig.nl