Tekst popup

Allereerst wensen wij u alvast het allerbeste voor het komende jaar.
Ook wij gaan even genieten van de feestdagen.
Van maandag 24 december 2018 tot maandag 7 januari 2019 zijn wij gesloten.

Heeft u een vraag, maar heeft het niet direct spoed? Stuur dan een mail naar info@pvcvloernodig.nl of een Whatsapp naar 06-54354425. Dan nemen we na onze vakantie zo snel mogelijk contact op.

Heeft het wel haast? Neem dan contact op via het vaste telefoonnummer 010-2602900, dan wordt u doorverbonden. Mochten wij de telefoon niet op kunnen nemen, spreek dan de voicemail in, dan bellen wij u zo snel mogelijk terug.

PVCvloerNodig.nl logo
PVCvloerNodig.nl
Merk
Kies uw merk:
Prijs
Kies uw prijs categorie:
Kleuren
Dikte
Kies een dikte:
Toepassing
Kies uw toepassing:
Soort groef
Kies een soort groef:
Lengte
Kies een lengte:
Breedte
Kies een breedte:

Merk

Kies uw merk:

Prijs

Kies uw prijs categorie:

Kleuren

Dikte
Kies een dikte:
Toepassing
Kies uw toepassing:
Soort groef
Kies een soort groef:
Lengte
Kies een lengte:
Breedte
Kies een breedte:
Merken tekst

De grootste PVC collectie online bij PVCVloerNodig. Gemakkelijk online het PVC bekijken en bestellen in een veilig en vertrouwde webwinkel met een Webshop Keurmerk!

Met merken als mFLOR, Ambiant, Bodiax, Vivafloors, Quick-Step, Belakos, Greenflor, Beautifloor, Gelasta, Gerflor, Tarkett en Forbo  in ons prachtige assortiment.

Op deze top merken geven wij scherpe prijzen, overigens niet alleen op het PVC maar ook op de hoogwaardige ondervloeren! 

Bij PVCVloerNodig.nl staat kwaliteit hoog in het vaandel, wij verzorgen een compleet pakket in levering, stoffering en nazorg van uw aankoop!

 

PVC vloeren zijn, mede door de Ambiant PVC vloerencollectie, een enorme trend in Nederland. Tien jaar geleden al maakte Ambiant PVC vloeren toegankelijk en betaalbaar voor de Nederlandse markt. En dat doen we nog steeds. Ruime keuze, kwaliteit en een betaalbare collectie PVC vloeren, dat is waar Ambiant voor staat.

 

Vivafloors levert hoogwaardige PVC vloeren en PVC vloerbedekking en heeft haar collectie volledig afgestemd op de wensen van de klant. Vivafloors heeft de vloer waarbij u zich thuis voelt. En dat is dan altijd een vloer die u als ‘beste koop’ ervaart. Wij zeggen niet voor niks dat een vivafloor “een vloer voor het leven is”. Mocht u kiezen voor een vloer van Vivafloors dan betekent dit, dat u een kwalitatief hoogwaardige vloer in huis haalt voor een passende prijs. En mocht er onverhoopt toch iets misgaan, dan mag u vertrouwen op onze buitengewone service.

De collectie van Vivafloors bestaat uit lijmversie en clickversie vloeren. Zoals de naam al zegt, worden de lijmversie vloeren verlijmd op de ondervloer en zijn clickversie vloeren voorzien van een handig clicksysteem waardoor ze los liggen van de ondervloer.

 

De Green-Flor® modulaire veerkrachtige vloeren met het Top Protection Plus systeem hebben een PUR-bescherming en zijn daarmee uitstekend bestand tegen vuil, vlekken en slijtage. Toch dienen ook Green-Flor® vloeren regelmatig gereinigd te worden. Hoe vaak en hoe is afhankelijk van de plaats waar de vloer ligt en de mate waarin hij gebruikt wordt. Door regelmatig onderhoud blijft de vloer niet alleen langer mooi en hygiënisch schoon, het is ook van directe invloed op de levensduur van uw vloer.

 

Geniet jarenlang van je luxevinylvloer dankzij de afgedichte toplaag met Stain Guard en Scratch Guardtechnologie. Deze laag biedt superieure bescherming tegen krassen, vlekken, vuil en slijtplekken. Bovendien zijn onze luxueuze vinylvloeren dankzij hun uitstekende waterbestendigheid ideaal voor elke ruimte, zelfs badkamers of keukens. De waterafstotende laag is erg makkelijk om schoon te maken. Deze warme, comfortabele vloeren zijn een plezier om op te lopen, zelfs op blote voeten. Hou je liever je schoenen aan? Alle Livyn vloeren zijn stil: je hoort nauwelijks iets. 

 

mFLOR is specialist en marktleider als het om PVC designvloeren gaat. Door de unieke, natuurechte dessins en innovatieve, eigen productiemethode zijn onze PVC vloeren vrijwel niet van echt hout of natuursteen te onderscheiden.

Bij de productie van onze Authentic collecties maken wij gebruik van de speciale methode ‘In Register Embossing’. Dit wordt ook wel Natural Touch genoemd. Hierbij volgt de oppervlaktestructuur het dessin, waardoor de PVC vloeren er precies uitzien én aanvoelen als het natuurlijke houtproduct.

Bij mFLOR hechten we veel waarde aan natuurgetrouwe dessins. In de natuur is geen boom hetzelfde en elke steensoort is uniek. Om die reden maken wij bij het produceren van onze vloeren gebruik van de allernieuwste printtechnieken, waardoor geen enkele strook of tegel er hetzelfde uit ziet. Dat vinden wij belangrijk.

 

 

Deze pvc-vloeren van Belakos zijn niet alleen waterbestendig, vuilafstotend en slijtvast, maar ook zeer duurzaam. De unieke houtdessins zijn in superscherpe prints op de planken aangebracht en geven de vloer de uitstraling van een echt natuurproduct. Naast gemakkelijk schoon te houden is pvc ook nog eens geluidsabsorberend. Dus geen last van klikkende hakken, maar een prettig zacht geluid als er overheen gelopen wordt. De Belakos pvc-vloeren staan bekend om hun hoogwaardige, duurzame kwaliteit en fraaie uitstraling. Om deze uitstraling te behouden is het raadzaam dat u uw vloer op de juiste wijze behandelt. Voor het beste resultaat adviseert Belakos de producten van Dr. Schutz. Lees hieronder hoé en met wélke middelen u uw Belakos-vloer in topconditie houdt.

 

Zoals de naam al doet vermoeden, staat Beautifloor voor mooie vloeren die passen in elke woonstijl. Op dit moment bestaat de Beautifloor-collectie uit lamelparket, klik vinyl, PVC Design, en laminaatvloeren, aangevuld met goede entreematten, zodat u uw vloer beter kunt beschermen tegen het inlopen van vuil.De Beautifloor PVC Design vloeren zijn dankzij een combinatie van trendsettende, fotorealistische dessins, voelbare oppervlaktestructuren en royale afmetingen van de stroken toonaangevend binnen dit vloerensegment. Met de vele decoratieve verwerkingsmogelijkheden bieden de Beautifloor PVC Design vloeren volop ruimte voor creativiteit. Ook zijn de vloeren uitermate geschikt voor toepassing op vloerverwarming- en vloerkoeling systemen.

 

Pvc-vloeren zijn onderhoudsvrij, duurzaam, ijzersterk en muisstil, maar leveren ook veel flexibiliteit op. Een pvc-vloer is bijvoorbeeld uitermate geschikt voor een combinatie met vloerverwarming. Pvc is bovendien een geschikte vloer voor bijna elke ruimte in een woning. Zeker een pvc-vloer van Gelasta. Onze ontwerpers spelen met stijlvolle, vernieuwende en creatieve motieven voortdurend in op de laatste trends. De beste Aziatische producenten leveren vervolgens de hoogwaardige kwaliteit die past bij onze ontwerpen. Dankzij een uitgekiend netwerk is de omloopsnelheid bijzonder hoog. Kortom: Lang wachten op uw bestelling is er niet bij. Gelasta levert snel!

 

Lifestyle-interior heeft een groeiende vraag ontdekt naar de mogelijkheid om online goed onderling te combineren producten op het gebied van woninginrichting te bekijken. Zo is lifestyle-interior ontstaan en momenteel zijn onze producten te vinden bij meer dan 200 dealers verspreid over heel Nederland. De lifestyle-interior collectie bestaat uit stijlvolle en sfeervolle gordijnstoffen,binnenzonwering en comfortabele vloeren van goede kwaliteit en onderling goed te combineren. Onze diverse producten zijn in iedere interieurstijl toepasbaar. Een van onze mooie PVC vloeren in een modern interieur, of een elegante transparant als gordijn in een romantisch interieur. Eenvoudig combineren is wat wij met onze collectie mogelijk maken.

 

Tarkett doet er alles aan om de ultieme klantervaring te bieden, door het ontwerpen van vloeren en sportvloeroplossingen voor het welzijn van mensen en met respect voor het milieu. Wij bieden oplossingen voor een breed scala aan segmenten met een groot aantal producten. We streven naar het leveren van topkwaliteit en behalen onze waarde via innovatie en duurzame manieren.

 

De Bodiax designvloeren maken iedere ruimte tot een zeer smaakvol interieur. Bodiax biedt u een schitterende collectie PVC vloeren.
Elke vloer biedt u een hoogwaardige kwaliteit en een uniek decor met voelbare structuren en een minimale patroonherhaling.
Bodiax vloeren geven elke ruimte een bijzonder karakter!

 

James wil voorop blijven lopen met kennis over binnenmilieu, hygiëne, onderhoud en vlekverwijdering van tapijt, karpet en meubelstoffen. Door voortdurend innoverend bezig te zijn, verbeteren we de service en diensten naar onze klanten toe. James test alle adviezen en oplossingen in het eigen laboratorium. Indien we een vraag krijgen, waarop we het antwoord niet direct weten, dan hoort u dit ook van ons. We zullen dan eerst een test uitvoeren en vervolgens de oplossing terugkoppelen. Onze geschoolde en gecertificeerde medewerkers staan persoonlijk voor u klaar. Zowel de fabrikant, de woninginrichter als de consument kan bij James terecht met vragen op het gebied van onderhoud en vlekverwijdering van tapijt, karpet of meubelstoffen. Door middel van goede producten en goede methoden, kunnen veel vlekken en andere onderhoudsproblemen worden opgelost. Eenieder die ons benadert, wordt van een oplossing voorzien.

 

PVCvloerNodig.nl logo
PVCvloerNodig.nl