Actieve filters:

Merk
Kies uw merk:
Prijs
Kies uw prijs categorie:
Kleuren
Dikte
Kies een dikte:
Toepassing
Kies uw toepassing:
Soort groef
Kies een soort groef:
Lengte
Kies een lengte:
Breedte
Kies een breedte:

Actieve filters:

Merk

Kies uw merk:

Prijs

Kies uw prijs categorie:

Kleuren

Dikte
Kies een dikte:
Toepassing
Kies uw toepassing:
Soort groef
Kies een soort groef:
Lengte
Kies een lengte:
Breedte
Kies een breedte:

Gedacht aan de volgende artikelen?

De volgende artikelen zijn wellicht interessant voor u.

Ambiant Beautifloor Greenflor Bodiax Gelasta Lifestyle Interior mFlor Quick Step Tarkett Vivafloors Belakos lifestyle Interior
Tekst

Click PVC vloer nodig?

Bent u toe aan een nieuwe vloer en zoekt u een vloer die jarenlang meegaat en voor alle leefruimtes geschikt is? Click PVC voldoet aan al deze eigenschappen en is dan ook zeer gewild als vloerbedekking in woonhuizen en bedrijfspanden. Koopt u de vloer van PVC bij ons, dan kunt u de vloer door ons laten opmeten via onze betaalbare meetservice. Ga voor gemak, als u een nieuwe vloer wilt leggen en maak uit ons assortiment click PVC snel uw keuze.  

Click PVC vloer kopen

Voor het kopen van een click PVC vloer hoeft u de deur niet eens uit. Via ons online assortiment selecteert u vanaf de bank eenvoudig op onder andere merk, kleur, prijs, lengte en breedte van de planken PVC. Geniet van de fraaie uitstraling die click PVC uw woonkamer en andere ruimtes in huis geeft. Benieuwd welke voordelen klik PVC u biedt? 

Voordelen click PVC

De veelzijdigheid van een click PVC vloer is op zich al overtuigend. Hoe ideaal onze voordelige click PVC vloeren echt zijn, merkt u pas als u de prijs vergelijkt met de vele positieve eigenschappen die de vloer u biedt. Een click PVC vloer biedt u de volgende voordelen: 

 • snel en gemakkelijk aan te leggen 
 • gemakkelijk mee te nemen bij een verhuizing 
 • lange levensduur en stootbestendigheid 
 • voordelig door gemak van het leggen 
 • onderhoudsvriendelijk  
 • geluiddempend 
 • duurzaam en sterk 

Uitvoeringen bij click PVC vloer

Als u een click PVC vloer kopen gaat, hoeft u geen concessies te doen. De vloer leent zich prima in combinatie met vloerverwarming en in onze webshop en showroom hebben we PVC vloeren in elke gewenste uitvoering en maat beschikbaar. Geheel naar uw wens en woonstijl kiest u voor een klik PVC vloer met: 

 • uitstraling van stenen 
 • effect van hout 
 • lange stroken PVC 
 • visgraat motief 

Hulp bij kiezen van click PVC vloer

Kom op afspraak langs in onze showroom in Vlaardingen of stel uw vraag door contact op te nemen met onze vloerspecialisten. Met de juiste informatie van PVCvloernodig.nl wordt het voor u voordelig click PVC vloeren te bekijken en direct te kopen. Wij leggen en leveren voordelig click PVC vloeren in heel Nederland en België. We horen graag wat wij voor u mogen betekenen. 

Maak a.u.b. uw keuze:

PVCvloerNodig.nl logo
PVCvloerNodig.nl