Merk
Kies uw merk:
Prijs
Kies uw prijs categorie:
Kleuren
Dikte
Kies een dikte:
Toepassing
Kies uw toepassing:
Soort groef
Kies een soort groef:
Lengte
Kies een lengte:
Breedte
Kies een breedte:

Merk

Kies uw merk:

Prijs

Kies uw prijs categorie:

Kleuren

Dikte
Kies een dikte:
Toepassing
Kies uw toepassing:
Soort groef
Kies een soort groef:
Lengte
Kies een lengte:
Breedte
Kies een breedte:
Tekst

Over PVCvloernodig

Het team van PVCvloernodig staat voor u klaar! Zowel online als in de showroom laten wij u graag alle mogelijkheden zien. Bestel uw PVC vloer nu online in onze winkel en laat deze door onze vakmensen leggen! Wij leveren en leggen PVC vloeren door heel Nederland en België. 

Als team en PVC vloerfans bieden wij natuurlijk velen mooie PVC vloeren! Dit omdat PVC vloeren erg lang mee gaan en makkelijk aan te leggen zijn, ook laten deze warmte goed door en zijn ze dus geschikt voor vloerverwarming.

Ons doel? U een zo mooi, kwalitatief en persoonlijk mogelijke vloer te bieden! 

PVCvloer bestellen via onze webshop

Via onze shop bestelt u eenvoudig de mooiste PVC vloer voor uw huis. Meet de ruimte op en geef aan hoeveel m2 PVC u wenst te ontvangen. Verder kunt u online aangeven of u wel of geen plinten wenst mee te 
bestellen en vragen wij u of u gebruik wilt maken van onze legservice.

Ook kunt uiteraard inspiratie opdoen in onze showroom. Hier kunt u ook om advies vragen en de voor- en nadelen van elke vloer op een rijtje zetten.  Om de tijd optimaal te benutten raden wij u aan eerst een afspraak te maken alvorens u de showroom bezoekt. 

PVCvloernodig is de online webshop voor het aanschaffen van de meest uiteenlopende PVCvloeren. Kies voor plak of klik PVC en van Bodiax tot Gelasta. 
PVCnodig.nl is graag uw leverancier van vloeren voor het gehele huis. PVC biedt namelijk het voordeel van eenvoudig onderhoudt en een lange levensduur. Om de PVCvloeren makkelijk te kunnen bestellen, ook op zondagavond 22:00 uur, bieden wij een online shop. 

Onze online shop is voorzien van velen services waardoor wij een fijne leverancier zijn voor uw PVCvloer. Zo bieden wij een meetservice aan bij u thuis, gedegen garantie en de optie om PVC staaltjes op ten vragen.

Benieuwd naar de top PVCvloer merken die wij verkopen? 

PVCvloerNodig.nl logo
PVCvloerNodig.nl