Tekst popup

Allereerst wensen wij u alvast het allerbeste voor het komende jaar.
Ook wij gaan even genieten van de feestdagen.
Van maandag 24 december 2018 tot maandag 7 januari 2019 zijn wij gesloten.

Heeft u een vraag, maar heeft het niet direct spoed? Stuur dan een mail naar info@pvcvloernodig.nl of een Whatsapp naar 06-54354425. Dan nemen we na onze vakantie zo snel mogelijk contact op.

Heeft het wel haast? Neem dan contact op via het vaste telefoonnummer 010-2602900, dan wordt u doorverbonden. Mochten wij de telefoon niet op kunnen nemen, spreek dan de voicemail in, dan bellen wij u zo snel mogelijk terug.

PVCvloerNodig.nl logo
PVCvloerNodig.nl

Onderhoudsproducten

Goed onderhoud van PVC is noodzakelijk voor een lange levensduur en voorkomt sterke vervuiling. De vloeren van PVCVloernodig.nl zijn gemaakt van hoogwaardige materialen die onderhoud en schoonmaak eenvoudig maken. Met een stofzuiger kunnen vloerbedekkingen stofvrij en schoongemaakt worden. Indien er vlekken aanwezig zijn is het van belang deze tijdig te verwijderen door middel van de juiste behandeling en met behulp van de juiste middelen.

Via onze webshop bieden wij verschillende onderhoudsproducten van o.a. merk James aan. Deze onderhoudsproducten zijn geschikt voor verschillende soorten en merken PVC. James houdt zich al vele jaren bezig met het ontwikkelen van methodieken en materialen voor het verwijderen van vlekken, reinigen en onderhouden van tapijt. Hiermee bieden zij een oplossing op maat.