Onderhoudsproducten

Onderhoud aan uw vloer is van groot belang

Goed onderhoud aan uw PVC vloer is noodzakelijk voor een lange levensduur en voorkomt ook sterke vervuiling aan uw vloer. Onze vloeren zijn gemaakt van hoogwaardige materialen die onderhoud en schoonmaken eenvoudig maken. Met een stofzuiger kunnen vloeren stofvrij en schoongemaakt worden. Als er vlekken aanwezig zijn op uw vloer is het van belang deze tijdig te verwijderen door middel van de beste behandeling en uiteraard met de juiste middelen.

Onderhoudsproducten uit onze webshop

Via onze webshop bieden wij verschillende onderhoudsproducten van o.a. het merk James aan. Deze onderhoudsproducten zijn geschikt voor verschillende soorten en merken PVC. James houdt zich al vele jaren bezig met het ontwikkelen van methodieken en materialen voor het verwijderen van vlekken, reinigen en onderhouden van tapijt en PVC vloeren. Hiermee bieden zij een oplossing op maat.

De onderhoudsproducten van James

In onze webshop bieden wij diverse onderhoudsproducten aan van o.a. het merk James. Deze producten zijn geschikt voor diverse vloersoorten en diverse merken PVC vloeren. Het merk James houdt zich al vele jaren bezig met het ontwikkelen van methodes en materialen voor het verwijderen van vlekken en onderhouden van tapijt en PVC vloeren én het reinigen van uw vloer.

Hoe voorkom ik vlekken op mijn nieuwe vloer?

Wij geven u graag wat tips om vlekken in uw vloer te voorkomen.

  • Maak een vlek zo snel mogelijk schoon
    • Als bijvoorbeeld uw huisdier s’nachts een ongelukje gehad heeft is het belangrijk dat u dit zo snel mogelijk schoonmaakt en indien nodig behandeld.
  • Wees voorzichtig met uw nieuwe vloer
    • Een net geoliede of gewaxte vloer is na het aanbrengen al na 12 uur beloopbaar. Toch heeft de vloer meestal 3 weken nodig voordat dit goed is uitgehard en bestendiger is tegen water en vlekken.
  • Onderhoud uw vloer met vloerzeep
    • Met name in de keuken of andere veel belopen stukken is het aan te raden eens in de 3 tot uiterlijk 6 maanden de vloer te reinigen met vloerzeep en met de juiste onderhoudsolie te behandelen. Een goed onderhouden vloer is namelijk een stuk beter beschermd tegen vlekken.