Gereedschap

Naast het leveren van kwalitatief hoogwaardig PVC helpen wij graag de perfecte vloer te realiseren. Hier treft u ons uitgebreide assortiment met professioneel gereedschap voor het leggen van het PVC. Zo is de mooiste afwerking cruciaal bij het leggen van PVC.

UItgebreid assortiment professioneel gereedschap

Wij hebben speciaal gereedschap dat u kunt gebruiken voor:

  • Het snijden van PVC
  • Het opmeten
  • Het snijden van hoeken
  • Het beschermen van jezelf

Vloer verwijderen of juist leggen? Wij hebben passend gereedschap in huis!

Wilt u eerst het oude PVC kunnen verwijderen? Dan hebben wij een speciaal hulpmiddel. Uiteraard bieden wij ook gereedschappen voor het leggen van nieuwe vloeren. Met onze speciale mesjes kunt u gemakkelijk vloerbedekking en verpakkingsmateriaal snijden.

Welke gereedschappen u ook kiest, die van ons staan bekend om hun hoge kwaliteitsniveau en scherpe prijzen.

Onze merken

Trotse dealer van de volgende merken

Bij PVCVloerNodig staan wij volledig achter vloeren van PVC. Niet alleen het comfortabele karakter van pvc spreekt ons erg aan ook de geluiddempende functie is een van de grote voordelen. 
Om het voor iedere vloerenliefhebber mogelijk te maken pvc in huis te laten leggen, kozen wij voor een webshop. Hierin worden al onze vloeren tentoongesteld. Zowel in Nederland als in België is het nu mogelijk te bestellen via onze webshop. U geeft eenvoudigweg aan hoeveel m2 u wenst te hebben van welk PVC, of u deze met of zonder ondervloer wenst te bestellen én of wij deze wel of niet voor u dienen te leggen. 

PVCvloerNodig.nl logo
PVCvloerNodig.nl