Tekst popup

PVCvloerNodig.nl logo
PVCvloerNodig.nl

Aanbieding

Onze aanbiedingen

Een PVC vloer is een erg gewilde vloer die warmte en sfeer in huis brengt. Het is vrijwel voor iedere ruimte in huis geschikt. De mooie soorten PVC vindt u bij ons, in onze uitgebreide collectie. Bij PVCvloernodig.nl hebben wij regelmatig aantrekkelijke aanbiedingen van onze kwalitatief hoogwaardige PVC vloeren!

Onze PVC vloeren

Wat is precies een PVC vloer? PVC staat voor: polyvinylchloride. Dit houdt in dat deze vloeren van een bewerkte vorm van monomeer vinylchloride worden gemaakt. Vaak wordt dit materiaal toegepast in de industrie als vervanging van beton en hout.

Welke soorten PVC vloeren zijn er?

PVC vloeren zijn verkrijgbaar in verschillende soorten. U heeft de keuze uit PVC klik vloeren en PVC plak voeren.

Voorkeur voor een PVC klikvloer? Dan wordt de vloer als het ware ‘zwevend’ gelegd. De klikvloeren worden gelegd over een stabiele ondervloer. Deze versie is makkelijk aan te leggen.

De PVC plak vloeren worden op de ondervloer vastgeplakt en hiervoor is dus meer specialisatie voor vereist. Plak PVC is nog een een tikkeltje beter geschikt voor vloerverwarming dan de klikvloeren.

Over PVCvloernodig.nl

Ons team staat altijd voor u klaar om u zo goed mogelijk te adviseren. U kunt zowel online als in onze showroom al onze mogelijkheden bekijken. Uw nieuwe PVC vloer online bestellen? Wij leveren en leggen uw nieuwe PVC vloer door heel Nederland & België. Wij hebben een breed aanbod aan vele mooie PVC vloeren. Niet alleen gaan PVC vloeren lang mee maar ze zijn ook nog eens makkelijk aan te leggen en zijn ze geschikt voor vloerverwarming! Ons doel? U een zo mooi mogelijke en kwalitatief hoge vloer mogen leveren! 

Uw PVC vloeren bestellen via onze webshop

Via onze webshop bestelt u gemakkelijk de mooiste PVC vloeren voor in uw huis. Meet de ruimte op (of laat deze opmeten door onze professionals) en geef het gewenste aantal m2 aan dat u wenst te ontvangen. Ook kunt u bij het bestellen aangeven of u wenst plinten erbij te bestellen.

Uiteraard kunt u ook inspiratie opdoen in onze showroom. Hier kunt u ook om advies vragen en de voor- en nadelen van iedere vloer op een rijtje zetten. Om u de beste service aan te bieden en de tijd optimaal benutten raden wij u aan vooraf een afspraak te maken.