Plinten

Plinten bij uw nieuwe vloer

Plinten zijn onmisbaar bij de afwerking van uw nieuwe vloer. Waarvoor dient een plint? Plinten beschermen het laagste gedeelte van de wand, bijvoorbeeld tijdens het stofzuigen en dweilen. Ook geven mooie plinten uw interieur een exclusieve uitstraling. Wij bieden u daarom een assortiment plinten aan om de afwerking van uw vloer compleet te maken.

Plinten maken de verbinding tussen de vloer en de wanden waar het tegenaan gelegd is en moeten het beste van deze twee accentueren. Plinten werden vroeger gemaakt van restanten van de vloerplanken die te slecht waren om te dienen als vloerplank. De juiste keuze plint zal in het decor van de vloer een klassieke sfeer versterken.

Bestel uw plinten eenvoudig bij PVCvloernodig.nl

Wilt u de plinten snel in huis hebben? Bestel uw plinten dan in onze webshop. De MDF-plinten die wij aanbieden hebben een hoge stootvastheid en zijn vochtwerend. De plinten zijn voorgelakt in RAL 9010 en verkrijgbaar in diverse hoogtes. De plinten hebben we zowel in de blokvariant als in de ronde variant. De plinten zijn verkrijgbaar in de hoogtes 7 cm, 9 cm en 12 cm. Zelf uw plinten monteren? Maak dan gebruik van onze montagekit.

De voordelen van onze plinten

Onze plinten zijn plinten van het materiaal MDF. MDF bestaat voor een groot gedeelte uit houtvezels en kunsthars. Wij hebben een aanbod van verschillende soorten plinten. De voordelen van onze MDF-plinten? Hieronder hebben we ze op een rij:

  • De plinten zijn voorgelakt in RAL 9010
  • Vochtwerende kwaliteit van V313
  • Direct af te lakken in iedere gewenste kleur

Over PVCvloernodig

Ons team staat altijd voor u klaar! Zowel in onze showroom als online. Uw nieuwe PVC vloer online bestellen? Wij leveren en leggen uw PVC vloer door heel Nederland & België. Ons doel? U een zo mooi, kwalitatief en persoonlijke vloer mogen aanbieden!