Actieve filters:

Prijs
Kies uw prijs categorie:
Kleuren
Dikte
Kies een dikte:
Toepassing
Kies uw toepassing:
Soort groef
Kies een soort groef:
Lengte
Kies een lengte:
Breedte
Kies een breedte:

Actieve filters:

Prijs

Kies uw prijs categorie:

Kleuren

Dikte
Kies een dikte:
Toepassing
Kies uw toepassing:
Soort groef
Kies een soort groef:
Lengte
Kies een lengte:
Breedte
Kies een breedte:
Bodiax

Bodiax - Narvik - 382

Levertijd: 2 tot 5 werkdagen | stoffering in overleg
Winkeladviesprijs: € 52,95 / vierkante meter Aantal per pak: 2,13 vierkante meter
€ 49,95 / vierkante meter In stock New
Prijs per pak: € 106,39
Beschikbaar in winkel: Ja
Aantal m2 uitleg

Aantal vierkante meter

Vul eenvoudig het aantal pakken in of het aantal vierkante meters. De prijs en de juiste bestel hoeveelheid wordt direct getoond. 

Snijverlies

Bij uw berekening kunt u hieronder 5% snijverlies aanvinken, het snijverlies wordt automatisch aangepast in het aantal pakken en vierkante meters. Het totaal aantal vierkante meters van die pakken wordt uiteindelijk weergegeven.

Let op: Het snijverlies voor een visgraat PVC vloer ligt hoger dan normaal patroon, voor een visgraat patroon ligt het snijverlies op 10%.

PVCvloerNodig.nl logo
PVCvloerNodig.nl
Aantal pakken uitleg

Aantal pakken

Vul eenvoudig het aantal pakken in of het aantal vierkante meters. De prijs en de juiste bestel hoeveelheid wordt direct getoond. 

Snijverlies

Bij uw berekening kunt u hieronder 5% snijverlies aanvinken, het snijverlies wordt automatisch aangepast in het aantal pakken en vierkante meters. Het totaal aantal vierkante meters van die pakken wordt uiteindelijk weergegeven.

Let op:Het snijverlies voor een visgraat PVC vloer ligt hoger dan normaal patroon, voor een visgraat patroon ligt het snijverlies op 10%.

PVCvloerNodig.nl logo
PVCvloerNodig.nl
Onze prijs € 49,95

Wilt u dat wij het PVC leggen?
Compleet gelegd service

Legservice PVCVloerNodig.nl

PVCVloerNodig.nl is naast het leveren van PVC ook uw specialist in het leggen van vloeren.

De legservice bestaat uit een professioneel en gecertificeerde team eigen stoffeerders die hoogstaande kwaliteit en vakmanschap afleveren. Wanneer u uw vloer laat leggen door PVCvloerNodig.nl houdt u alles overzichtelijk bij één partij! 

Mocht u vragen hebben over onze legservice, aarzel dan niet om contact op te nemen.

PVCvloerNodig.nl logo
PVCvloerNodig.nl

Wilt u een ondervloer?
Wilt u een ondervloer tekst

Ondervloer

Zoekt u een vloer voor uw appartement? Dan heeft u in de meeste gevallen een extra ondervloer nodig. De extra ondervloer hoort bij de click vloeren en deze combintie zorgt voor een geluidsreductie van 10dB, wat ruimschoots voldoet aan de gestelde eisen.

PVCvloerNodig.nl logo
PVCvloerNodig.nl

Gekozen ondervloer
Gekozen ondervloer tekst
PVCvloerNodig.nl logo
PVCvloerNodig.nl

Extra opties
Extra opties tekst

Extra opties

 • Plinten. 

  Plinten zijn onmisbaar bij het afwerken van de PVC vloer. Plinten beschermen het laagste gedeelte van de wand, bijvoorbeeld wanneer je stofzuigt of dweilt. Onze MDF-plinten hebben een hoge stoot vastheid en zijn vochtwerend, de plinten zijn voorgelakt in RAL9010 en verkrijgbaar in verschillende hoogtes. Met de juiste plint geeft u uw PVC Vloer de final touch.

          

 • Het afkitten van de vloer. Nadat de vloer is gelegd door onze stoffeerders kan ervoor worden gekozen om de vloer rondom af te kitten. Na het afkitten van de pvc vloer is de vloer waterdicht en kan er geen vocht meer tussen het pvc en de plint komen. 

                     

PVCvloerNodig.nl logo
PVCvloerNodig.nl

Totaal prijs (incl. 21% BTW)

Benodigd aantal m2: 0 m2

De gekozen opties worden direct meegerekend in de prijs:

€ 49,95

Waarom kiezen voor PVC vloer nodig?

Waarom kiezen voor PVCvloerNodig.nl?

 • 2 tot 5 werkdagen in huis*
 • Onze klanten beoordelen ons met een 9.2
 • Levering Gratis vanaf € 450,-
 • Bezoek onze winkel in Vlaardingen
 • Vakkundig gelegd door heel Nederland
 • PVCVloerNodig heeft eigen stoffeerders

         

PVCvloerNodig.nl logo
PVCvloerNodig.nl

De Bodiax designvloeren maken iedere ruimte tot een zeer smaakvol interieur. Bodiax biedt u een schitterende collectie PVC vloeren.
Elke vloer biedt u een hoogwaardige kwaliteit en een uniek decor met voelbare structuren en een minimale patroonherhaling.
Bodiax vloeren geven elke ruimte een bijzonder karakter!

 

Bodiax Vloeronderhoud PVC

Bodiax PVC vloeren worden geproduceerd volgens de hoogste kwaliteitsnormen en bieden u jarenlang plezier in huis. Hoewel Bodiax vloeren een van de meest onderhoudsvriendelijke vloeren zijn adviseren wij u toch onderstaande informatie op te volgen om uw vloer in topconditie te houden.

Preventief onderhoud voor uw Bodiax PVC vloer.

 • Zorg ervoor dat er goede deurmatten voor de deuren liggen, die niet zijn gemaakt uit rubber, zodat er geen grote hoeveelheid vuil binnen komt.
 • Gebruik vilt onder de poten van meubelen en stoelen. Verrijdbare bureaustoelen moeten worden voorzien van niet rubberen zwenkwieltjes. Om ervoor te zorgen dat de vloer er goed blijft uitzien, moet u deze (minstens eenmaal per week) reinigen met een stofzuiger of zwabber. U moet dit vaker doen als u de vloer intensief gebruikt.
 • Gebruik geen agressieve reinigingsmiddelen die de vloer kunnen beschadigen.
 • Laat geen huisdieren met lange nagels over de vloer lopen. Hun nagels kunnen diepe krassen op het oppervlak veroorzaken en zo de vloer beschadigen.
 • Wees voorzichtig met naaldhaken, deze kunnen de vloer ook beschadigen.
 • Zorg ervoor dat de vloer niet langdurig wordt blootgesteld aan direct zonlicht of intensief kunstlicht. Gebruik gordijnen of andere zonwering wanneer de zon het felst schijnt om de gevolgen van direct zonlicht te beperken. De meeste soorten vloeren verkleuren onder invloed van direct zonlicht. Om kleurafwijkingen te voorkomen, moet u de aanwezige (losse) vloerbedekkingen regelmatig verplaatsen. Hoge temperaturen zijn bovendien niet goed voor elastische vloeren.

Hoe houdt u uw Bodiax PVC vloer in topconditie.

Bodiax PVC vloeren zijn voorzien van een beschermende PU toplaag, deze toplaag is sterk maar zal zonder onderhoud en bescherming altijd slijten (zoals elke vloerbedekking). Om uw vloer langdurig te beschermen adviseren wij u om direct na installatie van de Bodiax PVC vloer deze te stofzuigen en te reinigen met Dr. Schutz Basis reiniger R. Hierna kunt u direct met Dr. Schutz Supermat een eerste beschermende laag op uw PU toplaag aanbrengen. Dr. Schutz Supermat beschermt de PU toplaag met een elastisch laagje hetgeen de vloer een fraai aanzien geeft en het dagelijkse onderhoud veel eenvoudiger maakt. Let op, uw vloer zal iets meer gaan glanzen. Na deze basisbehandeling kunt u volstaan met dagelijkse reiniging met Dr. Schutz PU reiniger.(uiteraard alles volgens de gebruiksaanwijzing van Dr. Schutz).

Vlekken van voedingsmiddelen moeten zo snel mogelijk worden verwijderd met een vloeibaar reinigingsmiddel voor PVC, bijvoorbeeld Dr. Schutz PU Reiniger. We raden u aan om geen reinigingsmiddelen in poedervorm, oliehoudende zeep of afwasmiddelen te gebruiken. Gebruik een biologisch afbreekbaar reinigingsmiddel dat geen resten achterlaat en niet moet worden afgespoeld met water. Wij raden u aan om Dr. Schutz Pu Reiniger te gebruiken.

Heeft u strepen of hardnekkige vlekken in uw Bodiax PVC vloer dan adviseren wij u dr. Schutz Elatex te gebruiken. Dit is een universele vlekkenverwijderaar (voor PU verzegelde vloeren) voor de verwijdering van rubberresten, strepen, lijmresten en andere hardnekkige vlekken. Ook voor het verwijderen van ballpoint of inkt. (voor elke toepassing op een onopvallende plaats de kleur en materiaalbestendigheid testen).

Gebruik geen was op uw Bodiax PVC vloer. Het oppervlak van deze Bodiax PVC vloer is verzegeld en niet poreus. Dat betekent dat de was niet in de vloer kan doordringen en vuil aantrekt.

Na verloop van tijd kunt u de Bodiax PVC vloer (2 x per jaar bijvoorbeeld, afhankelijk hoe intensief de vloer wordt gebruikt) met dr. Schutz PU reiniger schoonmaken waarna u wederom dr. Schutz Supermat aanbrengt om zodoende de toplaag weer van een extra beschermende laag te voorzien. Na deze behandeling kunt u weer volstaan met de dagelijkse reiniging met dr. Schutz reiniger. 

Als er per ongeluk diepe krassen in de vloer gemaakt zijn, moeten deze stukken mogelijk worden vervangen. Voor minder diepe krassen die het resultaat zijn van normaal dagelijks gebruik, brengt u best een of twee lagen Dr. Schutz Supermat aan (uiteraard alles volgens de gebruiksaanwijzing van dr. Schutz).

 

Over Bodiax - Narvik

 • Artikel nummer: 2BP485482_DS
 • Type: click pvc vloer
 • Merk van de vloer: Bodiax
 • Model: Narvik
 • Kleur nummer: 382
 • De kleuren op het beeldscherm en de geprinte kleuren kunnen afwijken van de daadwerkelijke kleuren: Licht Bruin
 • Aantal m2 per pak: 2,13
 • Toepassing: Woonkamer, Slaapkamer, Keuken, Project, Vloerverwarming
 • Soort groef: 4 V Groef
 • Lengte: 73 cm
 • Breedte: 14,6 cm
 • Dikte: 6,0 mm
 • Slijtage in mm: 0,55 mm
 • Gebruikersklasse: EN685 23/33
 • Garantie: Woongebruik 15 Jaar, Project 10 Jaar
 • Vloerverwarming geschikt: geschikt, max 27 graden
 • Vloerkoeling geschikt: geschikt
 • Eenheid: vierkante meter
 • Levertijd: 2 tot 5 werkdagen | stoffering in overleg

PIT-Symbolen van toepassing op dit artikel, klik voor de specificaties

pit28 pit29 pit10 pit13 pit12 pit17

Offerte aanvragen?

Komt u er niet uit met de berekening van ruimte(s) en wilt u toch liever een vrijblijvende offerte aanvragen, vul dan hieronder alle gegevens in en wij nemen zo spoeding mogelijk contact met u op.

Gedacht aan de volgende artikelen?

De volgende artikelen zijn wellicht interessant voor u