Tekst popup

Allereerst wensen wij u alvast het allerbeste voor het komende jaar.
Ook wij gaan even genieten van de feestdagen.
Van maandag 24 december 2018 tot maandag 7 januari 2019 zijn wij gesloten.

Heeft u een vraag, maar heeft het niet direct spoed? Stuur dan een mail naar info@pvcvloernodig.nl of een Whatsapp naar 06-54354425. Dan nemen we na onze vakantie zo snel mogelijk contact op.

Heeft het wel haast? Neem dan contact op via het vaste telefoonnummer 010-2602900, dan wordt u doorverbonden. Mochten wij de telefoon niet op kunnen nemen, spreek dan de voicemail in, dan bellen wij u zo snel mogelijk terug.

PVCvloerNodig.nl logo
PVCvloerNodig.nl
Merk
Kies uw merk:
Prijs
Kies uw prijs categorie:
Kleuren
Dikte
Kies een dikte:
Toepassing
Kies uw toepassing:
Soort groef
Kies een soort groef:
Lengte
Kies een lengte:
Breedte
Kies een breedte:

Merk

Kies uw merk:

Prijs

Kies uw prijs categorie:

Kleuren

Dikte
Kies een dikte:
Toepassing
Kies uw toepassing:
Soort groef
Kies een soort groef:
Lengte
Kies een lengte:
Breedte
Kies een breedte:
PVC laminaat

PVC laminaat en bijbehorende artikelen verkrijgbaar bij PVCVloerNodig.nl 

PVC laminaat voor uw woonkamer? Een geschikte PVC vloer vinden voor uw kantoor of slaapkamer? Bekijk dan eens het aanbod vloeren op de webshop van PVCVloerNodig.nl. PVCVloerNodig.nl levert verschillende soorten vloeren, waaronder PVC laminaat en levert deze bij u thuis. Ondanks dat wij een webshop hebben vinden wij het belangrijk dat u de vloeren ook in het echt kunt zien. Een vloer is een prominent onderdeel van uw woning. Deze moet volledig bij uw wensen, smaak en interieur passen. Bestel daarom vooraf stalen. Deze stalen worden thuis geleverd zodat u de verschillende soorten kunt bekijken en vergelijken. Bent u specifiek op zoek naar een bepaalde PVC laminaat vloer? Maak dan gebruik van onze zoekfunctie op de website. Hier kunt u gemakkelijk vinden waar u naar op zoek bent. 

PVC laminaat

PVC laminaat wordt steeds populairder. Deze geluiddempende en stijlvolle vloer wordt in zowel woningen als kantoren toegepast. Door de functionele eigenschappen zijn deze overal geschikt. Zelfs in de badkamer kan een PVC laminaat vloer gelegd worden. Via de webshop van PVCVloerNodig.nl kunt u verschillende soorten PVC laminaat bestellen. Daarnaast hebben we ook overige artikelen zoals:

  • Plinten
  • Gereedschappen 
  • Onderhoudsproducten
  • Lijm

Hou ook onze aanbiedingen in de gaten. Regelmatig hebben wij aantrekkelijke acties en bieden wij vloeren aan voor de scherpste prijzen. 

Maak a.u.b. uw keuze:

PVCvloerNodig.nl logo
PVCvloerNodig.nl
Laat uw reactie achter