Tekst popup

Allereerst wensen wij u alvast het allerbeste voor het komende jaar.
Ook wij gaan even genieten van de feestdagen.
Van maandag 24 december 2018 tot maandag 7 januari 2019 zijn wij gesloten.

Heeft u een vraag, maar heeft het niet direct spoed? Stuur dan een mail naar info@pvcvloernodig.nl of een Whatsapp naar 06-54354425. Dan nemen we na onze vakantie zo snel mogelijk contact op.

Heeft het wel haast? Neem dan contact op via het vaste telefoonnummer 010-2602900, dan wordt u doorverbonden. Mochten wij de telefoon niet op kunnen nemen, spreek dan de voicemail in, dan bellen wij u zo snel mogelijk terug.

PVCvloerNodig.nl logo
PVCvloerNodig.nl
Merk
Kies uw merk:
Prijs
Kies uw prijs categorie:
Kleuren
Dikte
Kies een dikte:
Toepassing
Kies uw toepassing:
Soort groef
Kies een soort groef:
Lengte
Kies een lengte:
Breedte
Kies een breedte:

Merk

Kies uw merk:

Prijs

Kies uw prijs categorie:

Kleuren

Dikte
Kies een dikte:
Toepassing
Kies uw toepassing:
Soort groef
Kies een soort groef:
Lengte
Kies een lengte:
Breedte
Kies een breedte:
Quick Step

PVC laminaat van Quick Step online besteld voor de beste prijs 

PVC laminaat van het bekende merk Quick Step voor in uw woning? Deze ware bestseller gemakkelijk en snel online bestellen voor de beste prijs? Daarvoor moet u beslist bij PVCVloerNodig.nl zijn. PVCVloerNodig.nl heeft de grootste (online) collectie PVC vloeren van verschillende merken zoals mFLOR, Ambiant, Bodiax, Vivafloors, Quick-Step, Belakos, Greenflor, Beautifloor, Gelasta, Gerflor, Tarkett en Forbo. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, patronen en maten. Voor elke wens, ieder budget en stijl hebben wij beslist een passende PVC laminaat vloer. Wilt u graag advies? Naast een webshop hebben wij een fijne showroom waar onze medewerkers voor u klaar staan. Wij willen onze klanten zo goed mogelijk adviseren. Daarom raden wij aan om een afspraak te maken voordat u langs komt in ons showroom.

Toepassingen PVC laminaat 

PVC laminaat van het merk Quick Step kan vrijwel overal worden toegepast. Vandaag de dag vind u dit terug in woningen, kantoren, winkels en nog veel meer. Het is niet alleen uitermate geschikt voor de woonkamer maar kan ook in de natte ruimtes, zoals badkamer en keuken, worden toegepast. Afhankelijk van uw wensen kunt u kiezen uit plak of klik laminaat. Zoals de naam al zegt, worden de lijmversie vloeren verlijmd op de ondervloer en zijn clickversie vloeren voorzien van een handig clicksysteem waardoor ze los liggen van de ondervloer. 

PVC laminaat van PVCVloerNodig.nl

Indien u PVC laminaat van Quick Step wilt aanschaffen moet u bij PVCVloerNodig.nl zijn. Dit komt door:

  • Onze kennis en ervaring
  • Ons ruime aanbod 
  • Onze scherpe prijzen
  • Onze snelle levering
  • Onze topmerken

Bij PVCVloerNodig.nl staat kwaliteit hoog in het vaandel, wij verzorgen een compleet pakket in levering, stoffering en nazorg van uw aankoop!

PVCvloerNodig.nl logo
PVCvloerNodig.nl
Laat uw reactie achter