Tekst popup

Allereerst wensen wij u alvast het allerbeste voor het komende jaar.
Ook wij gaan even genieten van de feestdagen.
Van maandag 24 december 2018 tot maandag 7 januari 2019 zijn wij gesloten.

Heeft u een vraag, maar heeft het niet direct spoed? Stuur dan een mail naar info@pvcvloernodig.nl of een Whatsapp naar 06-54354425. Dan nemen we na onze vakantie zo snel mogelijk contact op.

Heeft het wel haast? Neem dan contact op via het vaste telefoonnummer 010-2602900, dan wordt u doorverbonden. Mochten wij de telefoon niet op kunnen nemen, spreek dan de voicemail in, dan bellen wij u zo snel mogelijk terug.

PVCvloerNodig.nl logo
PVCvloerNodig.nl
Merk
Kies uw merk:
Prijs
Kies uw prijs categorie:
Kleuren
Dikte
Kies een dikte:
Toepassing
Kies uw toepassing:
Soort groef
Kies een soort groef:
Lengte
Kies een lengte:
Breedte
Kies een breedte:

Merk

Kies uw merk:

Prijs

Kies uw prijs categorie:

Kleuren

Dikte
Kies een dikte:
Toepassing
Kies uw toepassing:
Soort groef
Kies een soort groef:
Lengte
Kies een lengte:
Breedte
Kies een breedte:
Rotterdam

PVC laminaat van PVCVloerNodig.nl, dé vloerenspecialist van Rotterdam en omgeving

PVC laminaat laten leggen in uw woning te Rotterdam? Op zoek naar de beste kwaliteit, scherpste prijs en goede service? Zoek dan niet verder en breng een bezoekje aan de webshop van PVCVloerNodig.nl. PVCVloerNodig.nl biedt namelijk verschillende soorten PVC laminaat vloeren aan van bekende merken. Wij leveren alles uit voorraad in de buurt van Rotterdam maar ook in de rest van Nederland en België. Indien wenselijk kunt u ons laten komen om de ruimte te laten meten. Wij beschikken over een professionele meetservice, voor € 49,95 per adres. Uiteraard kunnen we dan ook stalen meenemen zodat u verschillende soorten vloeren kunt bekijken. Samen zorgen we ervoor dat u kunt genieten van een vloer die volledig bij u past.

PVC laminaat van PVCVloerNodig.nl

Veel klanten in Rotterdam en omgeving zijn u voorgegaan met het bestellen van een PVC laminaat vloer via onze webshop. Dit komt o.a. door de vele voordelen die wij bieden zoals:

  • Top kwaliteit
  • Goede merken
  • Service
  • Deskundig advies
  • Professionele meetservice
  • Goede garantie

Onder het kopje klantenservice kunt u meer informatie vinden. Hoe kunt u veilig PVC laminaat bestellen? Wanneer kunnen wij deze leveren in de buurt van Rotterdam? Kunt u een vloer retourneren? Antwoorden op al deze vragen kunt u vinden op onze website.

PVC laminaat voor elke toepassing

Of u nu een nieuwe vloer nodig heeft voor de woonkamer, keuken of badkamer, wij hebben een PVC laminaat vloer voor elke toepassing. Wilt u graag een strakke donkere vloer? Liever een klassieke of landelijke? Door de keuze in merken, kleuren en afwerkingen hebben wij voor iedere wens een geschikte uitvoering. Welke u ook kiest, met PVC laminaat bent u verzekerd van kwaliteit, gemakkelijk te onderhouden, duurzaamheid en garantie. Maak uw keuze, plaats uw bestelling en laat uw vloer bezorgen in de buurt van Rotterdam. 

PVCvloerNodig.nl logo
PVCvloerNodig.nl
Laat uw reactie achter