Merk
Kies uw merk:
Prijs
Kies uw prijs categorie:
Kleuren
Dikte
Kies een dikte:
Toepassing
Kies uw toepassing:
Soort groef
Kies een soort groef:
Lengte
Kies een lengte:
Breedte
Kies een breedte:

Merk

Kies uw merk:

Prijs

Kies uw prijs categorie:

Kleuren

Dikte
Kies een dikte:
Toepassing
Kies uw toepassing:
Soort groef
Kies een soort groef:
Lengte
Kies een lengte:
Breedte
Kies een breedte:
PVC vloer kopen

PVC vloer kopen met de uitstraling van hout of tegels?

Bent  u op zoek naar een sterke vloer met de uitstraling van hout of tegels? Kies dan voor een Pvc-vloer. Met een Pvc-vloer heeft u volop keuze als het gaat om afmeting, motieven en stijlen. Bij PVCVloernodig.nl bieden wij click PVC en plak PVC aan van bekende merken. Deze merken  hebben zich inmiddels bewezen op het gebied van vloeren met een lange levensduur. Deze vloeren zijn online in klik PVC en  plak PVC bij ons verkrijgbaar. 

Welk merk PVC vloer kiezen? 

Kiest u voor een Pvc-vloer van PVCvloernodig.nl, dan heeft u altijd een hoogwaardige vloer met een lange levensduur in huis of op kantoor. De vooraanstaande merken die wij voeren, onderscheiden zich onderling op het gebied van PVC. Een Pvc-vloer kopen, doet u bij ons van de merken

PVC vloer van Belakos 

Belakos Pvc-vloeren staan bekend om hun hoogwaardige, duurzame kwaliteit en fraaie, natuurlijke uitstraling. Schaft u een vloer van Green-Flor aan, dan koopt u een vloer die levenslang meegaat. De kwaliteit is namelijk uiterst hoog en de vloer is volkomen duurzaam geproduceerd en 100% recyclebaar.  

mFLOR PVC vloeren kopen 

Het merk mFLOR is specialist en marktleider als het om PVC-designvloeren gaat. Door de unieke, natuurechte dessins en innovatieve, eigen productiemethode zijn de Pvc-vloeren vrijwel niet van echt hout of natuursteen te onderscheiden. Neem in alle rust een kijkje bij de merken die Pvc-vloeren via ons aanbieden en overtuig uzelf van hun meerwaarde.  

Gunstige eigenschappen van PVC vloer 

Een lust voor het oog is typerend voor een Pvc-vloer. Daarnaast is dit type vloerbedekking: 

  • onderhoudsvriendelijk 
  • sterk 
  • duurzaam 
  • geluidsabsorberend 
  • waterbestendig 
  • geschikt voor vloerverwarming 

Stalen PVC in huis of kantoor 

Maak gebruik van onze gratis stalen om bij u thuis of op kantoor de vloer goed te kunnen beoordelen. Controleer of de kleur past bij de sfeer die u wilt uitstralen en vergelijk de ontvangen stalen onderling om tot de juiste keuze te komen. Stalen bestellen doet u eenvoudig door het contactformulier in te vullen en aan te geven welke stalen u van ons wilt ontvangen.  

Maak a.u.b. uw keuze:

PVCvloerNodig.nl logo
PVCvloerNodig.nl
PVC vloer kopen
Laat uw reactie achter