Tekst popup

Allereerst wensen wij u alvast het allerbeste voor het komende jaar.
Ook wij gaan even genieten van de feestdagen.
Van maandag 24 december 2018 tot maandag 7 januari 2019 zijn wij gesloten.

Heeft u een vraag, maar heeft het niet direct spoed? Stuur dan een mail naar info@pvcvloernodig.nl of een Whatsapp naar 06-54354425. Dan nemen we na onze vakantie zo snel mogelijk contact op.

Heeft het wel haast? Neem dan contact op via het vaste telefoonnummer 010-2602900, dan wordt u doorverbonden. Mochten wij de telefoon niet op kunnen nemen, spreek dan de voicemail in, dan bellen wij u zo snel mogelijk terug.

PVCvloerNodig.nl logo
PVCvloerNodig.nl
Merk
Kies uw merk:
Prijs
Kies uw prijs categorie:
Kleuren
Dikte
Kies een dikte:
Toepassing
Kies uw toepassing:
Soort groef
Kies een soort groef:
Lengte
Kies een lengte:
Breedte
Kies een breedte:

Merk

Kies uw merk:

Prijs

Kies uw prijs categorie:

Kleuren

Dikte
Kies een dikte:
Toepassing
Kies uw toepassing:
Soort groef
Kies een soort groef:
Lengte
Kies een lengte:
Breedte
Kies een breedte:
Ambiant

PVC vloer kopen van het merk Ambiant? 

PVC vloer kopen van het merk Ambiant? Liever een ander merk of geen voorkeur? Voor een ruime collectie met verschillende merken PVC vloeren moet u bij de webshop van PVCVloerNodig.nl zijn. PVCVloerNodig.nl heeft niet alleen Ambiant maar nog circa 10 andere topmerken. Van houtstructuren tot tegel look a likes, donkere plak vloeren en lichte klik PVC vloeren. Deze zijn verkrijgbaar in talloze varianten. Ook de grootte is variabel. Voor een speels effect kunt u ook grote en kleinere stroken met elkaar combineren. Meer informatie? Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk onze website. Ook bent u van harte welkom in onze showroom. Wij adviseren een afspraak te maken zodat we alle tijd voor u hebben.

PVC vloer kopen van Ambiant

PVC vloeren worden al een tijdje niet meer uitsluitend bij bedrijven gelegd. Vandaag de dag kiezen steeds meer particulieren voor deze fijne vloersoort. Wilt u ook een PVC vloer kopen van Ambiant? Wij leveren deze bij u thuis. De vloeren die wij leveren zijn gemaakt van een harde soort kunststof, leverbaar in allerlei kleuren:

  • Grijs
  • Beige
  • Donker bruin
  • Zwart
  • Antraciet

Naast Ambiant leveren wij deze vloeren van diverse andere merken. Welk merk u ook kiest, wij staan volledig achter de kwaliteit.

PVC vloer kopen van Ambiant niet te onderscheiden van echt hout

Een goede vloer is een essentieel onderdeel van iedere woning of kantoorruimte. Het moet niet alleen mooi zijn maar ook nog eens aan functionele eisen voldoen. Een PVC vloer kopen van Ambiant? Deze prachtige vloeren zijn vrijwel niet te onderscheiden van echt hout. Daarnaast zijn ze goed te onderhouden, waterbestendig, sterk en duurzaam. Kortom: dé perfecte vloer van nu! 

PVCvloerNodig.nl logo
PVCvloerNodig.nl
Ambiant PVC vloer kopen
Laat uw reactie achter