Merk
Kies uw merk:
Prijs
Kies uw prijs categorie:
Kleuren
Dikte
Kies een dikte:
Toepassing
Kies uw toepassing:
Soort groef
Kies een soort groef:
Lengte
Kies een lengte:
Breedte
Kies een breedte:

Merk

Kies uw merk:

Prijs

Kies uw prijs categorie:

Kleuren

Dikte
Kies een dikte:
Toepassing
Kies uw toepassing:
Soort groef
Kies een soort groef:
Lengte
Kies een lengte:
Breedte
Kies een breedte:
Quick Step

PVC vloer kopen van het merk Quick Step?

PVC vloer kopen van het merk Quick Step? Liever een ander merk of geen voorkeur? Voor een ruime collectie met verschillende merken PVC vloeren moet u bij de webshop van PVCVloerNodig.nl zijn. PVCVloerNodig.nl heeft niet alleen Quick Step maar nog circa 10 andere topmerken. Van houtstructuren tot tegel look a likes, donkere plak vloeren en lichte klik PVC vloeren. Deze zijn verkrijgbaar in talloze varianten. Ook de grootte is variabel. Voor een speels effect kunt u ook grote en kleinere stroken met elkaar combineren. Meer informatie? Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk onze website. Ook bent u van harte welkom in onze showroom. Wij adviseren een afspraak te maken zodat we alle tijd voor u hebben.

PVC vloer kopen van Quick Step

PVC vloeren worden al een tijdje niet meer uitsluitend bij bedrijven gelegd. Vandaag de dag kiezen steeds meer particulieren voor deze fijne vloersoort. Wilt u ook een PVC vloer kopen van Quick Step? Wij leveren deze bij u thuis. De vloeren die wij leveren zijn gemaakt van een harde soort kunststof, leverbaar in allerlei kleuren:

  • Grijs
  • Beige
  • Donker bruin
  • Zwart
  • Antraciet

Naast Quick Step leveren wij deze vloeren van diverse andere merken. Welk merk u ook kiest, wij staan volledig achter de kwaliteit.

PVC vloer kopen van Quick Step niet te onderscheiden van echt hout

Een goede vloer is een essentieel onderdeel van iedere woning of kantoorruimte. Het moet niet alleen mooi zijn maar ook nog eens aan functionele eisen voldoen. Een PVC vloer kopen van Quick Step? Deze prachtige vloeren zijn vrijwel niet te onderscheiden van echt hout. Daarnaast zijn ze goed te onderhouden, waterbestendig, sterk en duurzaam. Kortom: dé perfecte vloer van nu!

PVCvloerNodig.nl logo
PVCvloerNodig.nl
Quick Step PVC vloer kopen
Laat uw reactie achter