Tekst popup

Allereerst wensen wij u alvast het allerbeste voor het komende jaar.
Ook wij gaan even genieten van de feestdagen.
Van maandag 24 december 2018 tot maandag 7 januari 2019 zijn wij gesloten.

Heeft u een vraag, maar heeft het niet direct spoed? Stuur dan een mail naar info@pvcvloernodig.nl of een Whatsapp naar 06-54354425. Dan nemen we na onze vakantie zo snel mogelijk contact op.

Heeft het wel haast? Neem dan contact op via het vaste telefoonnummer 010-2602900, dan wordt u doorverbonden. Mochten wij de telefoon niet op kunnen nemen, spreek dan de voicemail in, dan bellen wij u zo snel mogelijk terug.

PVCvloerNodig.nl logo
PVCvloerNodig.nl
Merk
Kies uw merk:
Prijs
Kies uw prijs categorie:
Kleuren
Dikte
Kies een dikte:
Toepassing
Kies uw toepassing:
Soort groef
Kies een soort groef:
Lengte
Kies een lengte:
Breedte
Kies een breedte:

Merk

Kies uw merk:

Prijs

Kies uw prijs categorie:

Kleuren

Dikte
Kies een dikte:
Toepassing
Kies uw toepassing:
Soort groef
Kies een soort groef:
Lengte
Kies een lengte:
Breedte
Kies een breedte:
PVC vloer

PVC vloer, dé populaire vloerbedekking van nu! 

PVC vloer nodig? Zoekt u een betrouwbare webshop waar u een PVC vloer kunt bestellen? Zoek dan niet verder en breng een bezoekje aan de webshop PVCVloerNodig.nl PVCVloerNodig.nl heeft een ruime collectie vloeren van kwalitatief hoogwaardige  merken. Via onze speciale zoekfunctie kunt u de webshop gemakkelijk doorzoeken om de gewenste vloer te vinden. Daarnaast kunt u selecteren op merken, prijsklassen, kleuren, toepassingen en maten. Indien u de juiste PVC vloer heeft gevonden kunt u bij ons ook een bijpassende plint bestellen. Wilt u voordat u een PVC vloer gaat bestellen eerst de vloer in het echt bekijken? Wij bieden de mogelijkheid om stalen te bestellen. Deze stalen worden bij u thuis of op kantoor geleverd. Aan de hand van deze stalen kunt u een goede keuze maken passend bij uw woning, smaak, wensen en interieur.

PVC vloer voordelen

Een PVC vloer is dé populaire vloerbedekking van nu. Dit komt niet alleen door de prachtige uitstraling en diverse mogelijkheden maar ook door de functionele eigenschappen. Zo zijn deze vloeren:

  • Sterk
  • Duurzaam
  • Onderhoudsvriendelijk
  • Geschikt voor vloerverwarming
  • Bestand tegen krassen

Daarnaast kan een PVC vloer zowel verlijmd als zwevend worden geplaatst. Bekijk gerust onze webshop om een indruk te krijgen van de vele mogelijkheden. Voor advies kunt u ook telefonisch contact met ons opnemen. Wij bieden goede garantie, kwaliteit, eerlijk advies en snelle lever

Maak a.u.b. uw keuze:

PVCvloerNodig.nl logo
PVCvloerNodig.nl
Laat uw reactie achter