Tekst popup

Allereerst wensen wij u alvast het allerbeste voor het komende jaar.
Ook wij gaan even genieten van de feestdagen.
Van maandag 24 december 2018 tot maandag 7 januari 2019 zijn wij gesloten.

Heeft u een vraag, maar heeft het niet direct spoed? Stuur dan een mail naar info@pvcvloernodig.nl of een Whatsapp naar 06-54354425. Dan nemen we na onze vakantie zo snel mogelijk contact op.

Heeft het wel haast? Neem dan contact op via het vaste telefoonnummer 010-2602900, dan wordt u doorverbonden. Mochten wij de telefoon niet op kunnen nemen, spreek dan de voicemail in, dan bellen wij u zo snel mogelijk terug.

PVCvloerNodig.nl logo
PVCvloerNodig.nl
Merk
Kies uw merk:
Prijs
Kies uw prijs categorie:
Kleuren
Dikte
Kies een dikte:
Toepassing
Kies uw toepassing:
Soort groef
Kies een soort groef:
Lengte
Kies een lengte:
Breedte
Kies een breedte:

Merk

Kies uw merk:

Prijs

Kies uw prijs categorie:

Kleuren

Dikte
Kies een dikte:
Toepassing
Kies uw toepassing:
Soort groef
Kies een soort groef:
Lengte
Kies een lengte:
Breedte
Kies een breedte:
Zoetermeer

PVC vloer stalen thuis in de buurt van Zoetermeer bezorgd

PVC vloer van topkwaliteit snel geleverd in Zoetermeer, een andere plaats in Nederland of België? Gemakkelijk een PVC vloer bekijken, vergelijken en bestellen? Dan moet u beslist bij PVCVloerNodig.nl zijn. PVCVloerNodig.nl is een webshop met een ruime voorraad PVC vloeren van verschillende merken. Via onze webshop kunt u veilig en op een prettige manier winkelen zonder de deur uit te hoeven. Indien u meer wilt zien dan alleen foto’s bieden wij de mogelijkheid om stalen te bestellen van verschillende soorten vloeren. Deze worden op de door u gewenste locatie geleverd. Aan de hand van de stalen kunt u de PVC vloer kiezen die bij u en uw woning past. Bestel deze vervolgens via onze webshop zodat wij deze snel bij u in de buurt van Zoetermeer komen leveren.

PVC vloer, dé trend van nu

PVC vloeren zijn beslist dé trend van nu. Deze ijzersterke vloer is bijna niet te onderscheiden van een echte houten vloer en biedt vele goede functionele eigenschappen. Zo is een PVC vloer:

  • Sterk
  • Waterafstotend
  • Duurzaam
  • Gemakkelijk te leggen
  • Geluiddempend

Naast woningen in Zoetermeer en omgeving genieten inmiddels ook bedrijven van onze vloeren. Wilt u ook een PVC vloer bestellen? Uw bestelling wordt netjes verpakt tot de voordeur afgeleverd. Indien er obstakels of bijvoorbeeld te nauwe gangen zijn, wordt het product tot aan het obstakel gebracht.

PVC vloer kiezen

Een PVC vloer kiezen kan soms een lastige klus zijn. Er is namelijk keuze in verschillende soorten, maten en kleuren. Op onze webshop hebben wij ons assortiment op een overzichtelijke wijze vermeld staan. Wilt u graag een donkere PVC vloer van Ambiant? Liever een lichte van het merk mFlor? Een vloer die geschikt is voor de badkamer? Of een PVC vloer voor uw gehele woning in de buurt van Zoetermeer? Indien u advies wenst kunt u telefonisch contact met ons opnemen.

PVCvloerNodig.nl logo
PVCvloerNodig.nl
Laat uw reactie achter