Merk
Kies uw merk:
Prijs
Kies uw prijs categorie:
Kleuren
Dikte
Kies een dikte:
Toepassing
Kies uw toepassing:
Soort groef
Kies een soort groef:
Lengte
Kies een lengte:
Breedte
Kies een breedte:

Merk

Kies uw merk:

Prijs

Kies uw prijs categorie:

Kleuren

Dikte
Kies een dikte:
Toepassing
Kies uw toepassing:
Soort groef
Kies een soort groef:
Lengte
Kies een lengte:
Breedte
Kies een breedte:
PVC

PVC? Breng een bezoekje aan de webshop van PVCVloerNodig.nl

PVC vloer van een bepaald merk? Op zoek naar dé vloer voor uw woning? Bekijk het ruime aanbod PVC vloeren op de website van PVCVloerNodig.nl. PVC vloeren van de beste kwaliteit en voor de scherpste prijzen vind u bij ons. Om het u als klant zo gemakkelijk mogelijk te maken hebben wij de webshop in bepaalde categorieën ingedeeld. U kunt zelf zoeken op een bepaald merk, een kleur, prijs en maat. Wilt u graag een donkere PVC vloer met een groef? Liever een lichte zonder groef? Van het merk Ambiant of mFlor? Wij leveren het allemaal! Met merken als mFLOR, Ambiant, Bodiax, Vivafloors, Quick-Step, Belakos, Greenflor, Beautifloor, Gelasta, Gerflor, Tarkett en Forbo in ons prachtige assortiment is onze webshop beslist de moeite waard. Meer informatie over de merken die wij leveren vindt u op onze website.

PVC is populair

PVC is op dit moment erg populair! Dit komt niet alleen door de prachtige uitstraling van PVC maar ook nog eens door de gebruiksvriendelijke eigenschappen. Zo is PVC:

  • Onderhoudsvriendelijk
  • Sterk
  • Duurzaam
  • Geluidsabsorberend
  • Waterbestendig

Door de realistische kleuren en dessins zijn deze vloeren vrijwel niet te onderscheiden van echt hout of tegel. Kortom: onze vloeren staan bekend om de fraaie uitstraling, duurzame kwaliteit en functionele eigenschappen. Wilt u graag een passende vloer bestellen? Vindt u het lastig om een keuze te maken op basis van plaatjes? Bestel dan de stalen van de door u gewenste vloeren online. Wij sturen deze naar u op zodat u een goede keuze kunt maken en genieten van dé perfecte vloer!

Maak a.u.b. uw keuze:

PVCvloerNodig.nl logo
PVCvloerNodig.nl
Laat uw reactie achter