Tekst popup

Allereerst wensen wij u alvast het allerbeste voor het komende jaar.
Ook wij gaan even genieten van de feestdagen.
Van maandag 24 december 2018 tot maandag 7 januari 2019 zijn wij gesloten.

Heeft u een vraag, maar heeft het niet direct spoed? Stuur dan een mail naar info@pvcvloernodig.nl of een Whatsapp naar 06-54354425. Dan nemen we na onze vakantie zo snel mogelijk contact op.

Heeft het wel haast? Neem dan contact op via het vaste telefoonnummer 010-2602900, dan wordt u doorverbonden. Mochten wij de telefoon niet op kunnen nemen, spreek dan de voicemail in, dan bellen wij u zo snel mogelijk terug.

PVCvloerNodig.nl logo
PVCvloerNodig.nl

Actieve filters:

Prijs
Kies uw prijs categorie:
Kleuren
Dikte
Kies een dikte:
Toepassing
Kies uw toepassing:
Soort groef
Kies een soort groef:
Lengte
Kies een lengte:
Breedte
Kies een breedte:

Actieve filters:

Prijs

Kies uw prijs categorie:

Kleuren

Dikte
Kies een dikte:
Toepassing
Kies uw toepassing:
Soort groef
Kies een soort groef:
Lengte
Kies een lengte:
Breedte
Kies een breedte:
Greenflor

PVC vloer van uw favoriete merk Greenflor? 

PVC van Greenflor? Bent u een echte liefhebber van Greenflor en wilt u een top PVC vloer van dit merk? Als dé PVC specialist bent u hiervoor bij PVCVloerNodig.nl aan het juiste adres. PVCVloerNodig.nl biedt een uitgebreide collectie vloeren en levert dit online vanuit de webshop in heel Nederland en België. Uiteraard bent u ook welkom in de showroom. Wij adviseren u vooraf een afspraak te maken zodat onze medewerkers alle tijd voor u hebben. Wij kunnen u namelijk goed adviseren en helpen bij het kiezen van uw droomvloer. Door de vele mogelijkheden is het fijn om hierbij geholpen te worden. Bel voor een afspraak 010-2602900 of vul ons contactformulier in. Wij zijn geopend op:

Maandag 09:00 – 18:00
Dinsdag  09:00 – 18:00
Woensdag 09:00 – 18:00
Donderdag  09:00 – 18:00
Vrijdag  09:00 – 18:00
Zaterdag 09:00 – 12:00

De voordelen van PVC

Of u nu kiest voor een PVC vloer van Greenflor of een ander merk, u kunt genieten van vele voordelen! Zo zijn deze vloeren vrijwel niet te onderscheiden van echt. Hout, print, steen of betonlook? Het kan allemaal. Ondanks dat een vloer van PVC warm en comfortabel aan voelt kunt u kiezen voor vloerverwarming. Daarnaast bevat de vloer een sterke toplaag. Hierdoor is deze slijt- en krasvast en gaat deze lang mee. 

PVC van Greenflor voor vochtige ruimtes

Wilt u een PVC vloer van Greenflor voor in de vochtige ruimtes in uw woning? Ook daarvoor zijn onze vloeren geschikt. Doordat er geen echt hout in de vloer zit zal deze door aanraking met water niet krom gaan trekken. Daarnaast is er geen slipgevaar want de vloer wordt niet glad. Bent u benieuwd welke andere merken wij nog meer leveren? Merken als mFLOR, Ambiant, Bodiax, Vivafloors, Quick-Step, Belakos, Greenflor, Beautifloor, Gelasta, Gerflor, Tarkett en Forbo kunt u allemaal vinden in ons assortiment.

PVCvloerNodig.nl logo
PVCvloerNodig.nl
Laat uw reactie achter