Tekst popup

PVCvloerNodig.nl logo
PVCvloerNodig.nl
Merk
Kies uw merk:
Prijs
Kies uw prijs categorie:
Kleuren
Dikte
Kies een dikte:
Toepassing
Kies uw toepassing:
Soort groef
Kies een soort groef:
Lengte
Kies een lengte:
Breedte
Kies een breedte:

Merk

Kies uw merk:

Prijs

Kies uw prijs categorie:

Kleuren

Dikte
Kies een dikte:
Toepassing
Kies uw toepassing:
Soort groef
Kies een soort groef:
Lengte
Kies een lengte:
Breedte
Kies een breedte:
Bodiax

Klik PVC vloer kopen van Bodiax of één van onze andere top merken?

Klik PVC vloer kopen van Bodiax? Zoekt u specifiek naar dit merk? Of bent u juist oriënterend en wilt u verschillende merken bekijken? PVCVloerNodig.nl is specialist in het verkopen van PVC vloeren en levert diverse merken. Met merken als mFLOR, Ambiant, Bodiax, Vivafloors, Quick-Step, Belakos, Greenflor, Beautifloor, Gelasta, Gerflor, Tarkett en Forbo in ons prachtige assortiment kunnen wij vele klanten van dienst zijn. Daarnaast staat kwaliteit bij ons hoog in het vaandel. Wij verzorgen niet alleen de vloer maar zorgen ook voor de nazorg van uw aankoop. Of u nu een klik PVC vloer wilt kopen van Bodiax of een ander merk, wij hebben een ruime keuze, bieden kwaliteit en een betaalbare collectie.

Waarom een klik PVC vloer kopen van Bodiax?

Veel klanten kiezen voor een klik PVC vloer van Bodiax. Dit komt mede doordat de vloer o.a. gemakkelijk te leggen is. Door het eenvoudige kliksysteem kunt u de planken snel en eenvoudig in elkaar klikken. Daarnaast zorgt deze vloer voor goede isolatie. Het voelt warm aan en is gemakkelijk te onderhouden. Door de sterke laag is de vloer slijtvast. Nog een bijkomend voordeel van de klik PVC vloer van Bodiax is dat deze vochtbestendig is. Hierdoor kan de vloer ook perfect worden toegepast in ruimtes als:

  • De keuken
  • De badkamer
  • Het toilet

Meer hierover vertellen wij u graag.

Klik PVC vloer kopen van Bodiax bij dé PVC specialist

Bij PVCVloerNodig.nl bent u aan het juiste adres voor het aanschaffen van een klik PVC vloer van het merk Bodiax. Naast vloeren bieden wij overige bijpassende artikelen zoals plinten, gereedschap en onderhoudsproducten. Zo zijn plinten beslist onmisbaar bij het afwerken van de PVC vloer. Ze zorgen voor bescherming van het laagste gedeelte van de wand tegen stoten tijdens bijvoorbeeld stofzuigen en dweilen. Benieuwd welke plinten wij leveren? Bekijk deze dan op onze website.

PVCvloerNodig.nl logo
PVCvloerNodig.nl
Laat uw reactie achter