Actieve filters:

Prijs
Kies uw prijs categorie:
Kleuren
Dikte
Kies een dikte:
Toepassing
Kies uw toepassing:
Soort groef
Kies een soort groef:
Lengte
Kies een lengte:
Breedte
Kies een breedte:

Actieve filters:

Prijs

Kies uw prijs categorie:

Kleuren

Dikte
Kies een dikte:
Toepassing
Kies uw toepassing:
Soort groef
Kies een soort groef:
Lengte
Kies een lengte:
Breedte
Kies een breedte:
Greenflor

Greenflor - Grand Class - GW 856

Levertijd: 2 tot 5 werkdagen | stoffering in overleg
Winkeladviesprijs: € 44,95 / vierkante meter Aantal per pak: 3,25 vierkante meter
€ 43,95 / vierkante meter In stock New
Prijs per pak: € 142,84
Beschikbaar in winkel: Ja
Aantal m2 uitleg

Aantal vierkante meter

Vul eenvoudig het aantal pakken in of het aantal vierkante meters. De prijs en de juiste bestel hoeveelheid wordt direct getoond. 

Snijverlies

Bij uw berekening kunt u hieronder 5% snijverlies aanvinken, het snijverlies wordt automatisch aangepast in het aantal pakken en vierkante meters. Het totaal aantal vierkante meters van die pakken wordt uiteindelijk weergegeven.

Let op: Het snijverlies voor een visgraat PVC vloer ligt hoger dan normaal patroon, voor een visgraat patroon ligt het snijverlies op 10%.

PVCvloerNodig.nl logo
PVCvloerNodig.nl
Aantal pakken uitleg

Aantal pakken

Vul eenvoudig het aantal pakken in of het aantal vierkante meters. De prijs en de juiste bestel hoeveelheid wordt direct getoond. 

Snijverlies

Bij uw berekening kunt u hieronder 5% snijverlies aanvinken, het snijverlies wordt automatisch aangepast in het aantal pakken en vierkante meters. Het totaal aantal vierkante meters van die pakken wordt uiteindelijk weergegeven.

Let op:Het snijverlies voor een visgraat PVC vloer ligt hoger dan normaal patroon, voor een visgraat patroon ligt het snijverlies op 10%.

PVCvloerNodig.nl logo
PVCvloerNodig.nl
Onze prijs € 43,95

Wilt u dat wij het PVC leggen?
Compleet gelegd service

Legservice PVCVloerNodig.nl

PVCVloerNodig.nl is naast het leveren van PVC ook uw specialist in het leggen van vloeren.

De legservice bestaat uit een professioneel en gecertificeerde team eigen stoffeerders die hoogstaande kwaliteit en vakmanschap afleveren. Wanneer u uw vloer laat leggen door PVCvloerNodig.nl houdt u alles overzichtelijk bij één partij! 

Mocht u vragen hebben over onze legservice, aarzel dan niet om contact op te nemen.

PVCvloerNodig.nl logo
PVCvloerNodig.nl

Extra opties
Extra opties tekst

Extra opties

 • Plinten. 

  Plinten zijn onmisbaar bij het afwerken van de PVC vloer. Plinten beschermen het laagste gedeelte van de wand, bijvoorbeeld wanneer je stofzuigt of dweilt. Onze MDF-plinten hebben een hoge stoot vastheid en zijn vochtwerend, de plinten zijn voorgelakt in RAL9010 en verkrijgbaar in verschillende hoogtes. Met de juiste plint geeft u uw PVC Vloer de final touch.

          

 • Het afkitten van de vloer. Nadat de vloer is gelegd door onze stoffeerders kan ervoor worden gekozen om de vloer rondom af te kitten. Na het afkitten van de pvc vloer is de vloer waterdicht en kan er geen vocht meer tussen het pvc en de plint komen. 

                     

PVCvloerNodig.nl logo
PVCvloerNodig.nl

Totaal prijs (incl. 21% BTW)

Benodigd aantal m2: 0 m2

De gekozen opties worden direct meegerekend in de prijs:

€ 43,95

Waarom kiezen voor PVC vloer nodig?

Waarom kiezen voor PVCvloerNodig.nl?

 • 2 tot 5 werkdagen in huis*
 • Onze klanten beoordelen ons met een 9.2
 • Levering Gratis vanaf € 450,-
 • Bezoek onze winkel in Vlaardingen
 • Vakkundig gelegd door heel Nederland
 • PVCVloerNodig heeft eigen stoffeerders

         

PVCvloerNodig.nl logo
PVCvloerNodig.nl

Grand Class

De dagelijkse overvloed aan communicatie en technologie en de tegelijkertijd steeds meer vervagende grenzen tussen privé en werk, zorgen ervoor dat de mens op zoek is naar meer rust en evenwicht in het leven. Om dit verlangen te vertalen, zijn we daarom vooral op zoek naar authentieke, natuurlijke en bovendien persoonlijke elementen en accenten in ons interieur thuis. 
Green-Flor® brengt daarvoor nu een ​​adembenemende innovatieve collectie in een breed pallet met prachtige kleurstellingen: de Grand Class Collection. Een melange van natuurlijke, creatieve en sfeervolle ontwerpen met verrassende aardachtige tinten alsook uitzonderlijk stijlvolle kleurencombinaties, verdeeld over 4 nieuwe dessingroepen: Harbor Selection, Woodland Selection, Gallery Selection en Nordic Selection. Hiermee wordt het wel zeer eenvoudig je persoonlijke oase te creëren in deze dynamisch wereld. 
De bijkomende unieke productkenmerken, zoals het nieuwe robuuste plankformaat van 22,86 x 142,24 cm, gecombineerd met de vertrouwde Green-Flor® productvoordelen als een super-mat krasbestendige coating, een levensechte oppervlaktetextuur en een subtiele v -groef aan 4 zijden, garanderen een door de natuur geïnspireerd designproduct van topkwaliteit. 
Verleg je grenzen in interieurontwerp! 
Afm.:1422x 228.6 mm(L x B) 2.5mm dik/0.55mm slijtlaag 
4 zijden mini v-groef Gebruikersklasse:33/42

 

Algemeen

De Green-Flor® modulaire veerkrachtige vloeren met het Top Protection Plus systeem hebben een PUR-bescherming en zijn daarmee uitstekend bestand tegen vuil, vlekken en slijtage. Toch dienen ook Green-Flor® vloeren regelmatig gereinigd te worden. Hoe vaak en hoe is afhankelijk van de plaats waar de vloer ligt en de mate waarin hij gebruikt wordt. Door regelmatig onderhoud blijft de vloer niet alleen langer mooi en hygiënisch schoon, het is ook van directe invloed op de levensduur van uw vloer.

Preventieve zorg en het voorkomen van beschadigingen

Door de toepassing van een goede entreemat of schoonloopzone voorkomt u grotendeels de inloop van vuil en vocht. Deze moet zodanig bemeten zijn dat er overheen lopen onvermijdelijk is en ze moet minimaal de lengte van enkele passen hebben. Gebruik geen rubber in combinatie met de vloer. Door migratie kan er een blijvende donkerbruine verkleuring ontstaan. Voorzie stoelpoten en andere meubelen ter bescherming van uw vloer van goede wieltjes of nog beter; kijk via www.scratchnomore.com voor de beste bescherming van uw vloer. Schuif geen zware voorwerpen over de vloer. Vervang eventueel de wieltjes onder de bureaustoelen door wieltjes met dubbele steunrollen van het W-type (zacht)

Dagelijks onderhoud

Gebruik een stofzuiger of een stofwisser om stof en vuil te verwijderen. Gebruik eventueel een vochtige mop of dweil met een neutraal schoonmaakmiddel om hardnekkig vuil beter te verwijderen. Hierbij is het aanbevolen om een separate uitspoelemmer te gebruiken voor een optimaal reinigingsresultaat. Afhankelijk van de situatie kan mechanisch onderhoud een nog beter resultaat brengen indien nodig.

Periodiek onderhoud

Afhankelijk van de gebruiksintensiteit, de hoeveelheid vuil die mee naar binnen wordt gelopen en de wijze waarop het dagelijks onderhoud wordt uitgevoerd, kan met name in grotere publieke projecten, een schrobzuigmachine met neutraal schoonmaakmiddel en uitgerust met een geschikte rode pad of een droogwrijf highspeedmachine op 900 toeren met witte pad,een verbeterd resultaat opleveren.

Over Greenflor - Grand Class

 • Artikel nummer: 16365856
 • Type: plak pvc vloer
 • Merk van de vloer: Greenflor
 • Model: Grand Class
 • Kleur nummer: GW 856
 • De kleuren op het beeldscherm en de geprinte kleuren kunnen afwijken van de daadwerkelijke kleuren: Donker Bruin
 • Aantal m2 per pak: 3,25
 • Toepassing: Woonkamer, Slaapkamer, Keuken, Project, Vloerverwarming
 • Soort groef: 4 V Groef
 • Lengte: 142,2 cm
 • Breedte: 22,86 cm
 • Dikte: 2,5 mm
 • Slijtage in mm: 0,55 mm
 • Gebruikersklasse: EN685 33/42
 • Garantie: 5 jaar
 • Vloerverwarming geschikt: geschikt, max 27 graden
 • Vloerkoeling geschikt: geschikt
 • Eenheid: vierkante meter
 • Levertijd: 2 tot 5 werkdagen | stoffering in overleg

PIT-Symbolen van toepassing op dit artikel, klik voor de specificaties

pit28 pit29 pit10 pit13 pit12 pit17

Offerte aanvragen?

Komt u er niet uit met de berekening van ruimte(s) en wilt u toch liever een vrijblijvende offerte aanvragen, vul dan hieronder alle gegevens in en wij nemen zo spoeding mogelijk contact met u op.

Gedacht aan de volgende artikelen?

De volgende artikelen zijn wellicht interessant voor u