Actieve filters:

Prijs
Kies uw prijs categorie:
Kleuren
Dikte
Kies een dikte:
Toepassing
Kies uw toepassing:
Soort groef
Kies een soort groef:
Lengte
Kies een lengte:
Breedte
Kies een breedte:

Actieve filters:

Prijs

Kies uw prijs categorie:

Kleuren

Dikte
Kies een dikte:
Toepassing
Kies uw toepassing:
Soort groef
Kies een soort groef:
Lengte
Kies een lengte:
Breedte
Kies een breedte:
Greenflor

Greenflor - New Square - GT606

Levertijd: 2 tot 5 werkdagen | stoffering in overleg
Winkeladviesprijs: € 37,95 / vierkante meter Aantal per pak: 3,24 vierkante meter
€ 35,95 / vierkante meter In stock New
Prijs per pak: € 116,48
Beschikbaar in winkel: Ja
Aantal m2 uitleg

Aantal vierkante meter

Vul eenvoudig het aantal pakken in of het aantal vierkante meters. De prijs en de juiste bestel hoeveelheid wordt direct getoond. 

Snijverlies

Bij uw berekening kunt u hieronder 5% snijverlies aanvinken, het snijverlies wordt automatisch aangepast in het aantal pakken en vierkante meters. Het totaal aantal vierkante meters van die pakken wordt uiteindelijk weergegeven.

Let op: Het snijverlies voor een visgraat PVC vloer ligt hoger dan normaal patroon, voor een visgraat patroon ligt het snijverlies op 10%.

PVCvloerNodig.nl logo
PVCvloerNodig.nl
Aantal pakken uitleg

Aantal pakken

Vul eenvoudig het aantal pakken in of het aantal vierkante meters. De prijs en de juiste bestel hoeveelheid wordt direct getoond. 

Snijverlies

Bij uw berekening kunt u hieronder 5% snijverlies aanvinken, het snijverlies wordt automatisch aangepast in het aantal pakken en vierkante meters. Het totaal aantal vierkante meters van die pakken wordt uiteindelijk weergegeven.

Let op:Het snijverlies voor een visgraat PVC vloer ligt hoger dan normaal patroon, voor een visgraat patroon ligt het snijverlies op 10%.

PVCvloerNodig.nl logo
PVCvloerNodig.nl
Onze prijs € 35,95

Wilt u dat wij het PVC leggen?
Compleet gelegd service

Legservice PVCVloerNodig.nl

PVCVloerNodig.nl is naast het leveren van PVC ook uw specialist in het leggen van vloeren.

De legservice bestaat uit een professioneel en gecertificeerde team eigen stoffeerders die hoogstaande kwaliteit en vakmanschap afleveren. Wanneer u uw vloer laat leggen door PVCvloerNodig.nl houdt u alles overzichtelijk bij één partij! 

Mocht u vragen hebben over onze legservice, aarzel dan niet om contact op te nemen.

PVCvloerNodig.nl logo
PVCvloerNodig.nl

Extra opties
Extra opties tekst

Extra opties

 • Plinten. 

  Plinten zijn onmisbaar bij het afwerken van de PVC vloer. Plinten beschermen het laagste gedeelte van de wand, bijvoorbeeld wanneer je stofzuigt of dweilt. Onze MDF-plinten hebben een hoge stoot vastheid en zijn vochtwerend, de plinten zijn voorgelakt in RAL9010 en verkrijgbaar in verschillende hoogtes. Met de juiste plint geeft u uw PVC Vloer de final touch.

          

 • Het afkitten van de vloer. Nadat de vloer is gelegd door onze stoffeerders kan ervoor worden gekozen om de vloer rondom af te kitten. Na het afkitten van de pvc vloer is de vloer waterdicht en kan er geen vocht meer tussen het pvc en de plint komen. 

                     

PVCvloerNodig.nl logo
PVCvloerNodig.nl

Totaal prijs (incl. 21% BTW)

Benodigd aantal m2: 0 m2

De gekozen opties worden direct meegerekend in de prijs:

€ 35,95

Waarom kiezen voor PVC vloer nodig?

Waarom kiezen voor PVCvloerNodig.nl?

 • 2 tot 5 werkdagen in huis*
 • Onze klanten beoordelen ons met een 9.2
 • Levering Gratis vanaf € 450,-
 • Bezoek onze winkel in Vlaardingen
 • Vakkundig gelegd door heel Nederland
 • PVCVloerNodig heeft eigen stoffeerders

         

PVCvloerNodig.nl logo
PVCvloerNodig.nl

New Square GT606

Van oorsprong zijn Squares & Piazza’s de centrale- en belangrijke plekken in steden waar mensen samenkomen. De New Square GT606 Collection kunnen perfect dezelfde functie vervullen in uw eigen interieur! 
De natuurlijke kleurgradaties in de subtiele dessins van de New Square GT606, laten zien dat steen een tijdloos materiaal is dat thuis hoort in de huidige interieurtrends. De geraffineerde, stijlvolle en elegante uitstraling zal een absolute meerwaarde zijn voor elk interieur. 
Deze tegels zijn zeer slijtvast en daarbij zeer gemakkelijk schoon te maken. Door het gebruikte materiaal is het bijkomende voordeel dat de tegel niet koud aanvoelt en daardoor comfortabel is in gebruik. 
Dit unieke tegelontwerp onderscheidt zich verder door zijn robuuste afmetingen; de New Square GT606 in 60 x 60 cm 
De ultieme designexclusiviteit die u zoekt.

 

Algemeen

De Green-Flor® modulaire veerkrachtige vloeren met het Top Protection Plus systeem hebben een PUR-bescherming en zijn daarmee uitstekend bestand tegen vuil, vlekken en slijtage. Toch dienen ook Green-Flor® vloeren regelmatig gereinigd te worden. Hoe vaak en hoe is afhankelijk van de plaats waar de vloer ligt en de mate waarin hij gebruikt wordt. Door regelmatig onderhoud blijft de vloer niet alleen langer mooi en hygiënisch schoon, het is ook van directe invloed op de levensduur van uw vloer.

Preventieve zorg en het voorkomen van beschadigingen

Door de toepassing van een goede entreemat of schoonloopzone voorkomt u grotendeels de inloop van vuil en vocht. Deze moet zodanig bemeten zijn dat er overheen lopen onvermijdelijk is en ze moet minimaal de lengte van enkele passen hebben. Gebruik geen rubber in combinatie met de vloer. Door migratie kan er een blijvende donkerbruine verkleuring ontstaan. Voorzie stoelpoten en andere meubelen ter bescherming van uw vloer van goede wieltjes of nog beter; kijk via www.scratchnomore.com voor de beste bescherming van uw vloer. Schuif geen zware voorwerpen over de vloer. Vervang eventueel de wieltjes onder de bureaustoelen door wieltjes met dubbele steunrollen van het W-type (zacht)

Dagelijks onderhoud

Gebruik een stofzuiger of een stofwisser om stof en vuil te verwijderen. Gebruik eventueel een vochtige mop of dweil met een neutraal schoonmaakmiddel om hardnekkig vuil beter te verwijderen. Hierbij is het aanbevolen om een separate uitspoelemmer te gebruiken voor een optimaal reinigingsresultaat. Afhankelijk van de situatie kan mechanisch onderhoud een nog beter resultaat brengen indien nodig.

Periodiek onderhoud

Afhankelijk van de gebruiksintensiteit, de hoeveelheid vuil die mee naar binnen wordt gelopen en de wijze waarop het dagelijks onderhoud wordt uitgevoerd, kan met name in grotere publieke projecten, een schrobzuigmachine met neutraal schoonmaakmiddel en uitgerust met een geschikte rode pad of een droogwrijf highspeedmachine op 900 toeren met witte pad,een verbeterd resultaat opleveren.

Over Greenflor - New Square

 • Artikel nummer: 16353606
 • Type: plak pvc vloer
 • Merk van de vloer: Greenflor
 • Model: New Square
 • Kleur nummer: GT606
 • De kleuren op het beeldscherm en de geprinte kleuren kunnen afwijken van de daadwerkelijke kleuren: Beige
 • Aantal m2 per pak: 3,24
 • Toepassing: Woonkamer, Slaapkamer, Keuken, Project, Vloerverwarming
 • Soort groef: Geen Groef
 • Lengte: 60 cm
 • Breedte: 60 cm
 • Dikte: 2,5 mm
 • Slijtage in mm: 0,55 mm
 • Gebruikersklasse: EN685 33/42
 • Garantie: 5 jaar
 • Vloerverwarming geschikt: geschikt, max 27 graden
 • Vloerkoeling geschikt: geschikt
 • Eenheid: vierkante meter
 • Levertijd: 2 tot 5 werkdagen | stoffering in overleg

PIT-Symbolen van toepassing op dit artikel, klik voor de specificaties

pit28 pit29 pit10 pit13 pit12 pit17

Offerte aanvragen?

Komt u er niet uit met de berekening van ruimte(s) en wilt u toch liever een vrijblijvende offerte aanvragen, vul dan hieronder alle gegevens in en wij nemen zo spoeding mogelijk contact met u op.

Gedacht aan de volgende artikelen?

De volgende artikelen zijn wellicht interessant voor u