Actieve filters:

Merk
Kies uw merk:
Prijs
Kies uw prijs categorie:
Kleuren
Dikte
Kies een dikte:
Toepassing
Kies uw toepassing:
Soort groef
Kies een soort groef:
Lengte
Kies een lengte:
Breedte
Kies een breedte:

Actieve filters:

Merk

Kies uw merk:

Prijs

Kies uw prijs categorie:

Kleuren

Dikte
Kies een dikte:
Toepassing
Kies uw toepassing:
Soort groef
Kies een soort groef:
Lengte
Kies een lengte:
Breedte
Kies een breedte:

Gedacht aan de volgende artikelen?

De volgende artikelen zijn wellicht interessant voor u.

Belakos Beautifloor Greenflor Bodiax Gelasta Lifestyle Interior Quick Step Vivafloors Tarkett Ambiant mFlor
Tekst plak pvc vloer

Plak PVC vloer kopen voor uw woning of kantoorpand? 

Een plak PVC vloer van PVCVloerNodig.nl biedt volop mogelijkheden en voordelen. Wij leveren geluiddempend plak PVC dat u vanuit onze webshop tegen een scherpe prijs bestelt. Kies bij ons uit voordelig plak PVC van vooraanstaande merken. Voor de juiste uitstraling van uw nieuwe vloer selecteert u online heel eenvoudig: 

 • kleur 
 • motief 
 • dikte 
 • merk 
 • soort groef 
 • lengte en breedte van de plak PVC 

Nu u deze selectie heeft gemaakt, rest u alleen nog het kiezen van de allermooiste vloer uit de mogelijkheden die naar voren zijn gekomen. Vergeet hierbij niet de plinten en andere benodigdheden mee te bestellen.  

Plak PVC vloer leggen 

Wilt u de PVC plak vloer liever door onze professionals laten leggen? Neem dan contact met ons op en vraag de deskundige medewerkers naar onze legservice en laat u overtuigen door de voordelen die het laten leggen van plak PVC u biedt. 

Voordelig plak PVC voor bedrijfspand en woonhuis 

Een industriële uitstraling in uw kantoorpand bereiken? Kies voor een abstract grijze PVC vloer of een basic vloer PVC in licht of donker grijs. Laat uw woonkamer groter lijken door hier een visgraat PVC plak vloer te leggen. Heeft u vloerverwarming in de ruimtes liggen of wilt u deze onder de vloer laten aanbrengen voor de nieuwe plak PVC vloer wordt gelegd? Kies dan voor een warmte doorlatend plak PVC. Met alle pluspunten van een verlijmde PVC vloer verkoopt deze vloer zich bijna zelf.  

Waarom een plak PVC vloer kopen? 

Behalve de ruime keuze in uitstraling, kleuren en motieven bieden wij u bij PVCvloernodig.nl een PVC vloer die u de nodige voordelen biedt. Met een verlijmde PVC is uw vloer: 

 • duurzaam 
 • slijtvast 
 • zeer sterk 
 • onderhoudsvriendelijk 
 • geluiddempend 

Hier heeft u gegarandeerd jarenlang plezier van. 

Plak PVC bestellen? 

Vanuit onze ruime ervaring op het gebied van click PVC en plak PVC bieden wij u een uitgebreide collectie vloeren van goede kwaliteit tegen een gunstige prijs. Bij ons uw vloer bestellen, staat gelijk aan goede service en jarenlang plezier van uw voordelig plak PVC. Die vloer wordt door ons aan huis of in uw kantoor geleverd. Veilig en vertrouwd plak PVC bestellen bij een bedrijf dat is aangesloten bij Stichting Webshop Keurmerk? PVCvloernodig.nl voorziet in al uw wensen. 

PVCvloerNodig.nl logo
PVCvloerNodig.nl